- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.922
- 53
Merhabalar, fazla uzatmayacağım. Bundan 2 yıl evvel evlenmeden önce anne evinde "üvey baba" yüzünden büyük bir kavga oldu. Ve ben bunun üzere annemin bildiği, tanıdığı benim de sevdiğim erkeğin yanına geldim. Evlendim, ve bir çocuğumuz oldu. Tekrar Almanya'ya geldim. Ziyaret amaçlı. Işlerimi halledip eşimin yanına gideceğim. Annemden yana hiçbir sıkıntım sorunum yok, olmadı da. Dün kuzenlerim annemin yanına oturmaya gittiler, haliyle sormuş kim var kim yok diye, onlar da demiş Tembel Koala, ve bebeği. Bunun üzerine huzurumuzu bozan şahıs "o bu eve adımını atamaz" demiş benim hakkımda. Ailemizi dağıttı, 12 yıldır ne huzur kaldı ne mutluluk. Kardeşimi de hem annemden hem benden aşırı derecede soğuttu, annem annesi olmasına rağmen seni sevmiyorum burada istemiyorum diyor, 7sine yeni girdi. Annem KOAH hastası ve bunu kimi zaman kaldıramıyor haliyle.
Asıl sorum şu: ben evli olmama rağmen o eve girmeye hakkım var. Ki eşyalarım da duruyor hala. Onun haricinde ben annemi ziyarete gidiyorum. Buna karışmaya hakkı var mı? Kısıtlamaya hakkı var mı annemle beni görüştürmemek için? Afedersiniz kendisi karı kızla belaltı muhabbeti yapıyor, dostunu işyerinden arkadaşı diye anneme tanıtmak istiyor, orada ben tanıştırtmadım dostu olduğunu söyledim, kötü olan ben oldum, ben yuvası dağılmasın diye sineye çekiyorum aldığım karşılık bu. Bunları anlatıp gösteripte annemi daha fazla üzemem.
Şikayette bulunma hakkım var mı? Bana saldırma gibi bir durum da oldu, ancak aradan 1 sene geçti. Şahit olarak dedem ile nenem var?! Ayrılma söz konusunda kardeşim kimde kalır?
Asıl sorum şu: ben evli olmama rağmen o eve girmeye hakkım var. Ki eşyalarım da duruyor hala. Onun haricinde ben annemi ziyarete gidiyorum. Buna karışmaya hakkı var mı? Kısıtlamaya hakkı var mı annemle beni görüştürmemek için? Afedersiniz kendisi karı kızla belaltı muhabbeti yapıyor, dostunu işyerinden arkadaşı diye anneme tanıtmak istiyor, orada ben tanıştırtmadım dostu olduğunu söyledim, kötü olan ben oldum, ben yuvası dağılmasın diye sineye çekiyorum aldığım karşılık bu. Bunları anlatıp gösteripte annemi daha fazla üzemem.
Şikayette bulunma hakkım var mı? Bana saldırma gibi bir durum da oldu, ancak aradan 1 sene geçti. Şahit olarak dedem ile nenem var?! Ayrılma söz konusunda kardeşim kimde kalır?