düzenli adet olurken, korunmayı bıraktıktan sonra adetleri düzensizleşen var mı?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
Arkadaslar ben de cocuk sahibi olmak istiyorum. 4 ayı gecti. ama onceden nadiren o da 2-3 gun geciken adetlerim, kounmayı bıraktıktan sonra oyle bir duzensizlesti ki. once 40 gun oldu. sonra 22 gun. sonra 32. sonra 45 sonra 21. oncden 32 gunde bir olurdum.
cok strs yaptım bu 5 ay. acayip hormon dengem bozuldu. aynı sekilde olan var mı?

ama güzelims en zaten cvb vermişsin bu soruya vucudun denge kurmaya çalışıyor açıkcası ve sen hamile kalmak istedikçe sana bu şekilde tepki veriyor ve sana şunu da söylemek istiyorum hamile kalmadan önce bir jinekologa git ve smaer yaptır ayrıca bir muayene ol bak bakalım bir engel var mı enfeksiyon gibi mesela saglıklı bir şekilde hamile kalabilmenin ilk yolu dr a gitmektir saglıklı olursun ve rahat olursun canım benim ve lütfen hamile kalacagım stresine girme allahın dediği zamanda oluyor çünkü sen beynini ve ruhunu rahat tut sakin tut sevdiğin şeyleir yap allahın izniylede inşaallah kavuşursun melegine ...... :))

canım tesekkuler. yazdan buraya gelmeden once gittim. smear, kan ve idrar ultrason hatta kızamıkcık vs bakıldı. temiz. stresten kaynaklandıgını dusunuyorum.umarım oyledir. bu ay son. son kez kullanacam yumurtlama belirleme testlerini ve ısı olcumu isini. oldu oldu. olmadı bundan sonra ugsrasmayacam.

sadece merak ettim benim gibi olan var mı diye?

canım bende korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensizleşi 2,5 yıl bebeiş olmadı sonra klomen diye bir ilaç sayesinde hamile kaldım hormaonlarla ilgili bir sorun bende pko vardı

canım bende korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensizleşi 2,5 yıl bebeiş olmadı sonra klomen diye bir ilaç sayesinde hamile kaldım hormaonlarla ilgili bir sorun bende pko vardı

benim sormak istedigim pko oldugun nasıl ortaya cıkıyor? kan tahlili mi? ultrason mu? alttan detaylı ultrason mu?

arkadaşım ben spiralle korunuyordum,30 günde 31 günde bazen 34 günde bir adet görüyordum..spiralimi çıkarttırdım,çıkarttıralı da bir yıl oluyor bir yıldır da 28 günde bir adet gördüm..asla günlerim şaşmadı yani..şuan yedi haftalık hamileyim..yani anlatmak istediğim,ben korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzene girdi..önceden de bariz bir düzensizliğim yoktu ama 28 günde bir görmeye başladım yanii..

kibele canım bende korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz adet görmeye başladım. 4 ay oldu korunmayalı 40 gün geciktiği oldu erkende oldu ara kanama şeklinde bile oldum ama ben geçen ay dkt a gittim bütün tahliller yapıldı ve ciddi bi sorunum olmadığını öğrendim. sadece hafif bi ilthabın var dedi dkt.. bence bi doktra görün istersen hem için rahat eder hem sağlığımız çok önemli canım herşeyi erkenden bilmek çok faydalı..

kızlar baska yok mu benim gibi olan. simdi pko'luları okuyorum. hep adet duzensizliği sikayeti ile ogrenmisler pko'lu olduklarını. Allah'ım korkuyorum.

benimde adetlerim cokduzensiz butun tahlileriyaptirdim hicbirsey cikmadi doktor hersey normal dedi ama adetlerim cok duzensiz galiba stressten diye dusunuyorum her ay gecikiyor yada 1-2 ay araliklarla adet goruyorum hamile kalmak istiyorum 4aydir ugrasiyoruz ama henuzbirsey yok....

canım benim de stresten diye dusunuyorum. bir yanım bu ay son kez yumurtlama testlerinden kullan sıcaklık olc diyor. diger yanım bu ay tamamen oluruna bırak diyor. ama benim yumurtlamalarım duzensiz oldugu icin oluruna bırakamıyprum. ne yapacagım sasırdım. iyice stres yaptım istemesem de.

hey yok mu baska biri ? arkadaslar yardım ltf. morale hitiyacım var. benim gibi olup hamile kalan yok mu?

canım insallah bende de kotu bir hastalık yoktur. bu hayıt falan herkes diyor ama hormonların dengesi ile oynamaktan cok korkuyorum. spontane mi hamile kaldın yoksa ozel bir seyler icip, yumurtlama testi falan yaptın mı?

kibelecim benim adetlerim hep düzenliydi evlendim haplakorundum düzenliydi hapı bırakalı 1ay oldu adet olmam gerek 2 gün geçti geleceği yok gibi eskiden belirti olurdu o da yok ağrım var ama halayok :uhm:

canım bende korunurken adetlerim çok düzenliydi
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti
böylece hamile kalabilmem tam 1 yılı buldu
şimdi Allah'ıma binlerce şükür 12 haftalık hamişim
Allah isteyen herkese ve sana en yakın zamanda bu mucizeyi yaşatsın inşallah

Arkadaslar ben de cocuk sahibi olmak istiyorum. 4 ayı gecti. ama onceden nadiren o da 2-3 gun geciken adetlerim, kounmayı bıraktıktan sonra oyle bir duzensizlesti ki. once 40 gun oldu. sonra 22 gun. sonra 32. sonra 45 sonra 21. oncden 32 gunde bir olurdum.
cok strs yaptım bu 5 ay. acayip hormon dengem bozuldu. aynı sekilde olan var mı?

canım bunun nedeni stres.benim de ilk korunmayı bıraktığm ay tam 9 gün gecikmişti.arkadaşlarımda da aynı senin anlattığın durum oldu.beklenti içine sokmaman gerek kendini.biliyorum çok zor.ben de 10.ayda hamile kalabildim seni anlıyorum.en kısa zamanda hamiş haberini alırız inşallah.

canım bu maili yazdıgı ay adacayı hayıt ve sogan suyu ictim duzenli. yumurtmaı hep sıcak tuttum. belimi sardım. ayaklarımda hep corapla gezdim. her gun en az 1 bardak sut ictim ve 14. gun yumurtladım. 27. gun adet oldum.(benim luteal faz 12 gun suruyor)
bu ay da sanırım 14. gun yumurtlayacam 12. gunumdeyim. Allah hayırlısı ile dua icin acılan ellerimizi bo bırakmasın.

KıbeLecım Bende Korunmayı bıraktıktan Sonra Adetlerım duzensız lestı Ikı Adet Gordum Sonrasında hamıs kaldım Kı Daha Once burda bı baslıkta Okumustum Cocu Kısı korunmayı bıraktıktan SOnra ustune bı adet Gorup hamıs kalmıs bendede aynısı oldu Senın ıcın hayırlısını dılıyorum

canım ben varım seninle aynı durumdaydım 28 günde bir adet görürken korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşmeye başladı vee tam 2,5 yıl bebeişim olmadı yumurtlama sorunu vardı birde LH Hormonum yüksek çıkıyordu buda gebeliği etkiliyordu çok şükür ocak/2008 hamile kaldım umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın

canım benımde korunmayı bırakınca adet duzenım alt ust oldu..senağlama
korunurken hıcbırsey yoktu 30 gunde bır adet olurdum ama sımdı oyle duzenım bozuldu kı bundan 4ay once doktora gıtmıstım 3 ay boyunca ade duzensızlıgı ıcın progestan kullandım 28 gunde bır adet olmaya basladım sımdı hapı bırakalı 2 .ayım ve yıne adet duzensızlıgı yasıyorum..senağlama
yarın doktora gıdecem.umarım bırsey cıkmaz..artık korkmaya basladım..:çok üzgünüm:

Back
X