Duzenli adetim, aniden düzensizlesti

nesrinahmet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
113
-7
48
Kızlar selam, son 3 aya kadar cok düzenli adet döngüm vardı. Ekim ayında 10 gün gecikti kasımda 15 günü geçince doktora gitmeye karar verdim. Prolaktin yükselmiş 72 olmuş dostinex ve tarlusal verdi tarlusaldan 3 gün sonra regl oldum. Kontrole gitme gereği duymadım.. bu ay yine adetim 1 hafta gecikti. Ultrason randevusu aldım benim gibi sorun yaşayan var mı. Neden olmus olabilir bu

Kızlar selam, son 3 aya kadar cok düzenli adet döngüm vardı. Ekim ayında 10 gün gecikti kasımda 15 günü geçince doktora gitmeye karar verdim. Prolaktin yükselmiş 72 olmuş dostinex ve tarlusal verdi tarlusaldan 3 gün sonra regl oldum. Kontrole gitme gereği duymadım.. bu ay yine adetim 1 hafta gecikti. Ultrason randevusu aldım benim gibi sorun yaşayan var mı. Neden olmus olabilir bu
Benim döngüm 34-40 arasında gider gelir doktorlar 40 güne kadar bunu normal kabul ediyor hoş doktordan doktora değişir tabi.. baktılar bana detaylıca hormon testi vs sorun görünmedi ilaç vs kullandırmadılar.

regl dönemine yakın bitki çayı vs antibiyotik var ise değişir, stres mevsim değişimi de 4-5 gün kadar erteleyebiliyor.
PCOS var mı yok mu doktorun iyice araştırması lazım. Geçmiş olsun

Back