düzenli adette hamile olunabilirmi?

zkira

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
62
2
6
26
merhabalar her ay düzenli adet gören birisi hamile kalabilirmi? (surtunme yoluyla iliskiye girdim 2 kez duzenli bir sekilde adet oldum) Bazı Hanımefendiler nasıl bilmezsin diyebilirler fakat internetten araştırdığımda bazıları evet bazılari hayır diyor bende sizin fikrinizi almak istedim şimdiden teşekkürler.

Düzenli adet oluyordum. Düzenli ilişki ile 2. Ayda ancak bebeğimiz oldu. Sürtünme çok basit bi olay. İmkansız gibi bişey hamile kalmak. Cinsel ilişki olmadıysa hamilelik oluşmaz.

Duzenli adet oluyorum.gün şaşmaz.10 ayda hergun ilişkiyle anca hamile kaldım.dediginizin ihtimali 1/10000.o da size çatarsa bilemem.dediginiz durumlardan sonra 2 defa adet olmuşsunuz, tabi üstüne görme diye bi durum var ama sizinki o durumdan değildir eminim.

üstüne görmere sanırsam az kan geliyormuş benim 5 gün baya geldi umarim üste görme değildir

Merhaba. Üç aylık hamileyim. Adetim duzensizdi bazen daha geç bazen erken oluyordum ama eşimle ilk denememizde hamile kaldım yani adet düzensizliği hamile kalmaya engel değil

Duzenli adet oluyorum.gün şaşmaz.10 ayda hergun ilişkiyle anca hamile kaldım.dediginizin ihtimali 1/10000.o da size çatarsa bilemem.dediginiz durumlardan sonra 2 defa adet olmuşsunuz, tabi üstüne görme diye bi durum var ama sizinki o durumdan değildir eminim.
bu arada yazmayi unutmusum surtunmede boşaalma olmadı

Hamile kalman imkansizin imkansizi. İnsanlar hiçbir sorun olmamasına rağmen o kadar gerçek ilişkiye girip neler yapmasina rağmen hamile kalamıyor

Mrb supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum 3 kerede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti icime bosalma olmadi ama zevk suyu kacmis olabilir karnim uyusuyor sanki kipirdanma var hamile olabilir miyim

Back
X