- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
26 nisan ve 7 mayıs arası gun aırı ilişki yasayin. Ama soyle birşey diyim cok yumurtlama tarihlerine takılma. Gün aşırı ililkiye girin. Eger birliktelik yasayamıyorsanız fazla ovulasyon testi sana yardımcı olacaktır. En azından yumurtlama donemlerını tahmını olarak bılır ve ona gore ilişki yasarsınızPeki bu ay ki yumurtlama günüm ne zaman sizce
Sorununuz var mı ?? Ne kadardır gebelik iöin ugrsdıyorsunux?Malasef canımsenin adına çok sevindim hayırlı olsun
Bu arada sogan suyu kullandın mı hiç?Malasef canımsenin adına çok sevindim hayırlı olsun
Bi kaç ay daha deneyip oule gidin . Yanı en azından 3 ay olsunçok teşekkür ederim canım daha iki aydır uğraşıyoruz sorunumuz yok canım ama bir doktor kontrolünden geçmek istiyoruz
Adetlerin ondan sonramı boyle oldu?? Ben sogan suyu iötim adetlerimi resmen mahvetti. 5 gun erken 4 gun gec yaptı. Düzenim bozuldu. Ve adet kanamam azaldıBir kere içtim sonra düşük yapıyormuş içmedim bir daha
Ben 1 ay denedim denemez olaydımm.Yok canım bir kere içtim sadece ondan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?