Düzensiz adet döngüsü ve gebelik :)

Bendiss24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
357
249
33
Hanımlar selammm herkese. Ben 1.5 senelik evliyim adet döngüm hep düzensiz oldu hiç düzenli olmadı zaten. Bebek istiyorum ama olmadı 1.5 yıldır. Kilo da var biraz :) Benim gibi regli düzensiz olup gebe kalanlar son reglden kaç gün sonra test yapmalı yumurtlama vs bilemiyorum çünkü. Bu durumda olanları merak ettim :)

öncelikle herkese iyi geceler bayanlar düzensiz adet görüyoruz bunun için ne yapmalıyım

Ergenliğe girdiğim ilk günden beri düzensiz hatta ilaçsız nerdeyse hiç adet görmedim, gebelik düşünmeye başladığımız günden itibaren hemen bir doktora başvurdum yumurtam çalışmadan gebe kalamayacağımı biliyordum sağolsun gittiğim doktor çok ilgili işinde iyi bir doktor herşey planlı gitti ve yumurtalarım belli bir olgunluğa kaliteye gelince çatlattık şuan gebeyim, çok hassas bir süreç kesinlikle söylenenleri duymayın ve yumurtanızın durumunu bilmeden hareket etmeyin derim:)

Hanımlar ben 27-28 günde bir adet görüyorum genelde, bu ay 27 günden hesaplarsam yumurtlamamdan sonraki 5.günde, 28 günden hesaplarsam sonraki 4.günde partnerimle cinsel birlikteliğim oldu. Sadece başta korunmadan içime girdi sonrasında korunarak devam ettik. Yine de aklımda soru işareti olduğu için cinsel birliktelikten 8 gün sonra yani dün hastaneye gittim ve bi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün ya da yarın reglimin başlaması gerekiyor ama aklım orda kaldı. Sizce gebelik gibi bi ihtimalim söz konusu mudur?

Back
X