Çok teşekkür ederm cumartesi yapacagım adet olmazsamolup olmadığını bilmek adına test yapsanız mı acaba? çıkmazsa da regl olana kadar haftada 1 yeniden test yaparsınız. ben de döngüm uzadığında hamileysem de haberim olmazsa diye korkardım hep. umarım hamilesinizdir, değilseniz de en kısa zamanda umarım hamile kalırsınız. :)
ne oldu sonuç regl oldunuz muÇok teşekkür ederm cumartesi yapacagım adet olmazsam
Hamileyim 7 haftalıkne oldu sonuç regl oldunuz mu
Boşalma oldu mu yoksa geri çekilme ile mi hamile kaldın tebrik ederim bu arada canımHamileyim 7 haftalık
Gebelik düşünüyorduk canım saten teşşekür ederim rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyuBoşalma oldu mu yoksa geri çekilme ile mi hamile kaldın tebrik ederim bu arada canım
Mrhaba. Pcos varmiydi sizde. Hamilelik icin uyguladiginiz bisey oldumuGebelik düşünüyorduk canım saten teşşekür ederim rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu
Ya şöyle diyim bi kere adetim 53 gün geç geldi bende kiloluydum o zaman sonra bi diyete ve spora başladım 1. Ay 30 günde geldi 2. Ay 32. Gün geldi dahada adet olmadım. Yürüyüş ve saglıklı beslenmenin etkisi oldugunu düşünüyorum. Eşim de sprem testi vermişti hareketinde problem vardı. Aşılama yaparız dedigimiz ay tuttu.Mrhaba. Pcos varmiydi sizde. Hamilelik icin uyguladiginiz bisey oldumu
5gun gecikince yapardim çikardi varsaAdetlerim korunmayı bıraktığımz için düzensiz. Diyet sürecinde oldugum için 30 güne geldi adetim. Bugün 7. Günü adet gecikmesinin. Adet belirtisimi gebelik belirtisi mi anlamadım ama Belirtilerim 10 güne yakındır gögüslerim şiş ve 1 hafta öncesi kasık batmalarım vardı şuan yok. Siz kaç gün gecikmede test yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?