DÜZENSİZ ADET

Yeelz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
35
20
8
28
Merhaba hanımlar her ay adet görüyorum fakat günüm belli değil bu düzensizliği yaşayan var mı hamile kalmak istiyorum benim gibi düzensizliği olup hamile kalmış arkadaşlar varmı

Merhaba hanımlar her ay adet görüyorum fakat günüm belli değil bu düzensizliği yaşayan var mı hamile kalmak istiyorum benim gibi düzensizliği olup hamile kalmış arkadaşlar varmı
Doktorunuza yumurta takibi yaptırabilirsiniz size uygun günleri söyleyecektir

1 buçuk yıllık evliyim evliliğimin 1. Yılından itibaren gittim infertilite ye yönlendirildim fakat devam etmedim
Yanii tercih sizin tabii gidip gitmemekte ama düzensiz adetiniz varsa yumurtlamanızda düzensiz demekki bu da hamileliği zorlaştırır sürekli denemektende spermlerin verimliliği düşer demek istediğim takip yaptırırsanız belki o ay hamile kalabilirsiniz yumurtanız uygun büyüdüğünde çatlatma iğnesi olursunuz doktorunuz size ilişki günleri söyler böyle hamile kalan çok var ama nasip tabii. Bazen tüm bu şartlar sağlandığında da olmayabiliyor ve eşinizde mutlaka gidip sperm testi yaptırsın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…