Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuza yumurta takibi yaptırabilirsiniz size uygun günleri söyleyecektirMerhaba hanımlar her ay adet görüyorum fakat günüm belli değil bu düzensizliği yaşayan var mı hamile kalmak istiyorum benim gibi düzensizliği olup hamile kalmış arkadaşlar varmı
Hiç bi doktor bana bu şekilde yaklaşmadı malesefDoktorunuza yumurta takibi yaptırabilirsiniz size uygun günleri söyleyecektir
Adet aralariniz kaç günMerhaba hanımlar her ay adet görüyorum fakat günüm belli değil bu düzensizliği yaşayan var mı hamile kalmak istiyorum benim gibi düzensizliği olup hamile kalmış arkadaşlar varmı
Özelde yapılıyor geneldeHiç bi doktor bana bu şekilde yaklaşmadı malesef
Hiç bilmiyorumAdet aralariniz kaç gün
Talep ederseniz yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum bir görüşün benceHiç bi doktor bana bu şekilde yaklaşmadı malesef
Hiç bilmiyorum
1 buçuk yıllık evliyim evliliğimin 1. Yılından itibaren gittim infertilite ye yönlendirildim fakat devam etmedimTalep ederseniz yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum bir görüşün bence
Geçen ayın 10. OlmustumYani bende düzensiz adet oluyorum ama mesela en son Şubat'ın 3. Oldum en son adet tarihinden bugüne 40. Gün oldum
Geçen ayın 10. Olmustum
Yanii tercih sizin tabii gidip gitmemekte ama düzensiz adetiniz varsa yumurtlamanızda düzensiz demekki bu da hamileliği zorlaştırır sürekli denemektende spermlerin verimliliği düşer demek istediğim takip yaptırırsanız belki o ay hamile kalabilirsiniz yumurtanız uygun büyüdüğünde çatlatma iğnesi olursunuz doktorunuz size ilişki günleri söyler böyle hamile kalan çok var ama nasip tabii. Bazen tüm bu şartlar sağlandığında da olmayabiliyor ve eşinizde mutlaka gidip sperm testi yaptırsın derim.1 buçuk yıllık evliyim evliliğimin 1. Yılından itibaren gittim infertilite ye yönlendirildim fakat devam etmedim