• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz artan beta hcg

artemis__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
7
2
1
Merhabalar Evde gebelik testi yaptım silik bir pozitif gördüm 17 Eylül'de Beta HCG vermeye gittim sonucum 40.87 çıktı Bir de 19 Eylül'de Beta verdim 67.17 çıktı en son 4 gün arayla 23 Eylül'de verdim Onun da sonucu 261.55 çıktı Doktorum haftaya kontrole gelmemi söyledi ama sağlıkla ilerlemiyor gibi gözüküyor (kimyasal dış gebelik gibi) hcgsi böyle yükselip de sağlıklı bir gebelik elde eden var mı

Benim de kaybettiğim gebeliğimde bu şekilde artmıştti betahcg. Bebeğim de gebeliğim de saglikliydi ileri haftalar da başka nedenlerden kaybettim ben. Artış normal gözüküyor bence. Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🤲🏼

Öyle mi dersiniz doktor da emin konuşamadı ondan içime kurt düştü
doktorlar hiçbir zaman emin konuşmaz zaten, her zaman en kötüsünü ihtimallerin başına koyar ki her an tedbirli olunsun hemen umut bağlanmasın diye. o yüzden kafana takma

Benim de kaybettiğim gebeliğimde bu şekilde artmıştti betahcg. Bebeğim de gebeliğim de saglikliydi ileri haftalar da başka nedenlerden kaybettim ben. Artış normal gözüküyor bence. Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🤲🏼
Başınız sağolsun çok üzüldüm bende 2 kere gebelik kayıbı yaşadım bir tane de sağlıklı çocugum var biri genetikti diğeri de sebebi bilinmiyor 4 aylıkken düştü öldü bütün testleri temizdi işte ondan sonra bu gebeliğim oldu ilk defa böyle beta hcg değeri görüyorum korkuyorum inşallah size de tekrardan çocuk sahibi olmayı nasip etsin Allah sağlıkla sıhhatle 🥰

Evet %60 olması normal kabul ediliyor. Ve sizin de zaten %60 civari artmış. Stress yapmayın o daha zararlı minige 🌸
Evet kesinlikle bekliyorum ultrason gününü ama böyle forumlar da bu şekilde olup ta çok kimyasal dış gebelik var o korktuyor beni daha önceki gebeliklerimde hep beta 2 ye katlayarak artmıştı

Evet kesinlikle bekliyorum ultrason gününü ama böyle forumlar da bu şekilde olup ta çok kimyasal dış gebelik var o korktuyor beni daha önceki gebeliklerimde hep beta 2 ye katlayarak artmıştı
İyi düşünün iyisi olsun. Her hamilelik kişiye özeldir sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🌸

Merhaba arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz
22Eylül betam 357.8
24 Eylül betam 620.9
26 eylül betam 949.8
Doktor 2 güne değil 3 güne ıkı katına katlar diyor o yüzden bu pazartesi tekrar cagırdı yorum yapamıyomus betalarımla ilgili Tabiki kese bu değerde görünmez biliyorum ama Değerlerimin artısı anormal mi Kafayı yemek üzereyim Pazartesiye kadar nasıl dayancam bilmiyorum yardım edin nolur.

22Eylül betam 357.8
24 Eylül betam 620.9
26 eylül betam 949.8
Doktor 2 güne değil 3 güne ıkı katına katlar diyor o yüzden bu pazartesi tekrar cagırdı yorum yapamıyomus betalarımla ilgili Tabiki kese bu değerde görünmez biliyorum ama Değerlerimin artısı anormal mi Kafayı yemek üzereyim Pazartesiye kadar nasıl dayancam bilmiyorum yardım edin nolur.
Gayet güzel artmış değerlerininz katlayarak gitmiş keseyi de bebeği de görürsünüz inşallah sag salim de kucağınıza alırsınız bende perşembeyi bekliyorum beklemek çok zor mutlaka yazın ama buraya da

22Eylül betam 357.8
24 Eylül betam 620.9
26 eylül betam 949.8
merhaba,
benim kadın doğum doktorum benden 2 gün arayla beta hgc istedi
22 eylül 61.52
24 eylül 135.6
26eylül veremedim
27 eylül 551 çıktı ve sağlıklı görünüyor 1000 leri geçerse kese görünür dedi sizin de sağlıklı bence

merhaba,
benim kadın doğum doktorum benden 2 gün arayla beta hgc istedi
22 eylül 61.52
24 eylül 135.6
26eylül veremedim
27 eylül 551 çıktı ve sağlıklı görünüyor 1000 leri geçerse kese görünür dedi sizin de sağlıklı bence
Evet Teşekkür ederim bugün gittim Verdim Kan 1856.88 çıktı kese için cumartesi gel dedi normal ilerliyo dedi şuan bakalım herkesin Rabbim bu süreci hepimize güzel geçirmeyi nâsip etsin inşallah🤲🤲

Back
X