düzensiz bir evlilik bebek gibi bir koca

cemre2323

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
187
1
16
Ankara
merhaba arkadaşlar;
benim sorunum eşimin düzensizliği.ve bende eskiden dahada disiplinli ve düzenliyidm ama şimdi aynaya bakınca kendimi tanıyamayacak olarak değiştiğimi dörüyorum.sebebi 2 seneye yaklaşan evliliğim ve eşimin güçsüz bir karaktere sahip olması ailesi tarafından şımartılması ve beni önemsememesi.uykusuzluk probemi en çok beni bunaltan.uyku düzeni olmadığı için çok çabuk bunalıma giriyor.geceleri sabah kadar uyumuyor bilgisayar oyunu oynuyor sabah eğer uykusu gelmezse uykusuz işe gidiyor eğer uyursa işe gitmiyor.2 sene için hem kaza geçirdi bacağı kırıldı hemde babasını kaybettik.ama bunlar onun için bahane oldu sanki çünkü babası hastalanmadan önce yani biz sevgiliykende geceleri hiç uyumaz sabahları kalkmaz bilmezdi.bende eskiden çalışırken hele daha da fazla disiplinli ve düzenliydim ama artık düzenim kalmadı.onunla her konuşmamız kavgaya dönüyor sebebi kavgaların benmişim.dertleşmek isterim.ona göre ayrıntı anlatabilir derdimi.benim atrzımda sorunları olanlar var mı acaba??çok bunaldım ve sonunda sanırım sevgim yetmicek....bu evliliği kurtarmaya.

Benim esimde pc de oyun oynamayi sever. Ama banada zaman ayirir. Ve isini falan ihmal etmez.
Karsina al ve kavga etmek istemedigini ,
Guzelce sakin sakin konusmak istedigini soyle. Neden boyle yaptigini sevkatli bir bicimde yanasip sorarsan iyi bir cevap alabilirsin canim benim ..

Benim esimde pc de oyun oynamayi sever. Ama banada zaman ayirir. Ve isini falan ihmal etmez.
Karsina al ve kavga etmek istemedigini ,
Guzelce sakin sakin konusmak istedigini soyle. Neden boyle yaptigini sevkatli bir bicimde yanasip sorarsan iyi bir cevap alabilirsin canim benim ..

ah denemedim mi sanıyorsunuz öylee çok denedim ki bazen halim olmuyor bile açıklaması kafamı rahatlatıyorum böyle beynim çok dolu doktora gidelim psikiyatriye gidelim yok ona yok buna yok birde huyudur bencildir.canı öyle istiyor sanırım alışmış aile yanında rahata.hatta kayınvalidem ben onu uyandırmaya çalıştığım zaman bırak uyusun uykusun alsın derdi düşünü o bebiş olduğu için o uykusunu almalı bense bir deir bir kemik kaldım sinirden artık.zaten eşimin konuşmaları sakindir ama hep kendi konuşu hep kendi dinlensin ister benim sesim yükselince de ben kavga çıkarmış oluyorum.çok yoruldum artık hem ona yardım etmek hemde evliliğimiz kurtarmak istiyorum.iinanırmısınız evlendiğimizden beri yaşananlardan sonra hiç evliliğimden bir şey anlamadım.6 ayda kayınvalidemle beraber yaşadık ama yok daha da bir şımardı annesinin yanında.3 aydır evimizdeyiz tamam artık düzelir diyorum ama yok çıldırıcam.bir değil iki değil ki.benimde çok fazla problemlerim var birde bende onun gibi olsam kim ilgilenecek evle bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar;
benim sorunum eşimin düzensizliği.ve bende eskiden dahada disiplinli ve düzenliyidm ama şimdi aynaya bakınca kendimi tanıyamayacak olarak değiştiğimi dörüyorum.sebebi 2 seneye yaklaşan evliliğim ve eşimin güçsüz bir karaktere sahip olması ailesi tarafından şımartılması ve beni önemsememesi.uykusuzluk probemi en çok beni bunaltan.uyku düzeni olmadığı için çok çabuk bunalıma giriyor.geceleri sabah kadar uyumuyor bilgisayar oyunu oynuyor sabah eğer uykusu gelmezse uykusuz işe gidiyor eğer uyursa işe gitmiyor.2 sene için hem kaza geçirdi bacağı kırıldı hemde babasını kaybettik.ama bunlar onun için bahane oldu sanki çünkü babası hastalanmadan önce yani biz sevgiliykende geceleri hiç uyumaz sabahları kalkmaz bilmezdi.bende eskiden çalışırken hele daha da fazla disiplinli ve düzenliydim ama artık düzenim kalmadı.onunla her konuşmamız kavgaya dönüyor sebebi kavgaların benmişim.dertleşmek isterim.ona göre ayrıntı anlatabilir derdimi.benim atrzımda sorunları olanlar var mı acaba??çok bunaldım ve sonunda sanırım sevgim yetmicek....bu evliliği kurtarmaya.

sanırım yok benim yaşadığım tarzda sıkıntısı olan arkadaşlar.ama ne güzel istemem tabi kimsenin benim kadar bunalmasını.inşallah bende eşimden daha güçlü olduğum için bunuda başarıcam.sevgim onu düzeltmeye yetecek inşallah.

sen önce onun düşünmesine izin vermelisin yoksa böyle kendini yer bitirirsin.. bırak o düşünsün .. taktığını asla blli etme. ve bilki hayat eşinden ibaret değil. biraz güçlü ol başka şeylerle ilgilen. o zaman o yanlışın farkına varacaktır.

merhaba arkadaşlar;

Bir evlilik böyle devam etmez..
uyku önemli bir unsur...
hele "sabah eğer uykusu gelmezse uykusuz işe gidiyor eğer uyursa işe gitmiyor"demen ayrı bir dert.
işten atılıma korkusu da mı yok bu adamın?
kesinlikle karşına al konuş böyle sürmez de gözünü korkut bence...
bir de "onunla her konuşmamız kavgaya dönüyor sebebi kavgaların benmişim"diyorsun..
yani konuşsan da olay kavgaya dönüyor ve sebebi sen misin?
hiç mi empati yapmıyor...
peki sen neden düzensiz oldun?

Bir evlilik böyle devam etmez..
uyku önemli bir unsur...
hele "sabah eğer uykusu gelmezse uykusuz işe gidiyor eğer uyursa işe gitmiyor"demen ayrı bir dert.
işten atılıma korkusu da mı yok bu adamın?
kesinlikle karşına al konuş böyle sürmez de gözünü korkut bence...
bir de "onunla her konuşmamız kavgaya dönüyor sebebi kavgaların benmişim"diyorsun..
yani konuşsan da olay kavgaya dönüyor ve sebebi sen misin?
hiç mi empati yapmıyor...
peki sen neden düzensiz oldun?

öncelikle teşekkür ederim önemseyip konuya yorum yapmışsınız.
eşim tek çocuk olduğu için ve işi kendi işi olduğu için şımartılmış sanırım.sadece kendi sorunlarına odaklanıp bencillik yapıyor.dediğiniz gibi empati kuramıyor,kaç kez konuştum haklısın dedi ama ertesi gün yine aynı.bende onun bu hallerini ilk evlendiğimizde düzelir sorunlar var diye onun yanında olmaya çalıştıkça hayatım düzensiz gibi oldu.tabiki onun gibi başta uyku durumu olmak üzere evimizle ilgili hiçbir konuda sorumsuz davranmıyorum ama bu durum bana çok düzensiz geliyor.sanırım arkadaşın dediği gibi onu kendi haline bırakmam lazım ama ya sonra.....sonra ne olacak..evlilik demek eş demek bir olmak değil midir.?ben yapamıyorum konuşmadan ilgilenmeden yapamıyorum ama yapmam gerekiyor sanırım.şımarıklığı diz boyu artık.kaç kez ayrılalım dedim ve benimle ayrılmak istemediğini söyledi..en iyisi hiç ilgilenmemek..o zaman da kim kime dum duma olucaz galiba
tekrar teşekkür ederim size

merhaba arkadaşlar;

kendin durumunun farkındasın,sence şu durumda bebek evliliği kurtarırmı yoksa daha kötü bir halemi getirir,kendı sorumlulugunu alamayan adam bebegın sorumlulugunu hiç almaz ,

kendin durumunun farkındasın,sence şu durumda bebek evliliği kurtarırmı yoksa daha kötü bir halemi getirir,kendı sorumlulugunu alamayan adam bebegın sorumlulugunu hiç almaz ,

evliliği kurtarmak için bebekten bahsetmiyorum bile ben.evlilik kurtulmayacak bir hale gelmişse zaten bebek bir çözüm değil veya evliliği daha kötü duruma getirmez ama ben mutsuz olurum sanırım.burda konusunu bile açmıyorum.her nekadar eşim çok istese de ben böyle bir durumda hiç uygun olmadığını düşünüyorum zaten.ki her kadın ister.....

evliliği kurtarmak için bebekten bahsetmiyorum bile ben.evlilik kurtulmayacak bir hale gelmişse zaten bebek bir çözüm değil veya evliliği daha kötü duruma getirmez ama ben mutsuz olurum sanırım.burda konusunu bile açmıyorum.her nekadar eşim çok istese de ben böyle bir durumda hiç uygun olmadığını düşünüyorum zaten.ki her kadın ister.....

actıgın konunun sonunda ,sevgim bu evliliği kurtarmaya yetmiyor... diye yazınca herhalde bebek düşünüyor dedim bende.

gayet bilinçlisin,inşallah hakkında hayırlısı olur ama böyle insan ömrünü yer bitirir

öncelikle teşekkür ederim önemseyip konuya yorum yapmışsınız.
eşim tek çocuk olduğu için ve işi kendi işi olduğu için şımartılmış sanırım.sadece kendi sorunlarına odaklanıp bencillik yapıyor.dediğiniz gibi empati kuramıyor,kaç kez konuştum haklısın dedi ama ertesi gün yine aynı.bende onun bu hallerini ilk evlendiğimizde düzelir sorunlar var diye onun yanında olmaya çalıştıkça hayatım düzensiz gibi oldu.tabiki onun gibi başta uyku durumu olmak üzere evimizle ilgili hiçbir konuda sorumsuz davranmıyorum ama bu durum bana çok düzensiz geliyor.sanırım arkadaşın dediği gibi onu kendi haline bırakmam lazım ama ya sonra.....sonra ne olacak..evlilik demek eş demek bir olmak değil midir.?ben yapamıyorum konuşmadan ilgilenmeden yapamıyorum ama yapmam gerekiyor sanırım.şımarıklığı diz boyu artık.kaç kez ayrılalım dedim ve benimle ayrılmak istemediğini söyledi..en iyisi hiç ilgilenmemek..o zaman da kim kime dum duma olucaz galiba

Canım bir defa ayrılık kelimesini kullanmaya baslarsaniz..
Evliliğiniz de çıkmaza girer. Her kavgada konuşulur.
Nihayetinde ya onemsizlesir.. aman bu hep der bunu ama yapmaz cesareti yok olur.
Ya da ah yetti bu ayrılık muhabbeti. Bosanacaksak bosanalima döner durum.
Evlilik nedir? Bunun anlamı önemli. Eş olmak. .Bir elmanın iki yarısı olmak.
Çocuğun yoksa bir daha düşün eksilerini artılarıni...
Hayat senin hayatın..
Kimse için mutsuz olmaya değmez.
Kimse senden daha değerli değil canım

actıgın konunun sonunda ,sevgim bu evliliği kurtarmaya yetmiyor... diye yazınca herhalde bebek düşünüyor dedim bende.

gayet bilinçlisin,inşallah hakkında hayırlısı olur ama böyle insan ömrünü yer bitirir

size de çok teşekkür ederim derdime ortak olmaya çalıştınız.
bilinçli miyim bilmiyorum ama çocuk sahibi olmayı çok istememle beraber sadece evliliği kurtarmak için böyle bir durumun bir parçası olmak istemiyorum sadece.sanırım tek sorun ben hayattın bana yaşattıklarına rağmen eşimden daha güçlüyüm ve sanırım bunu kaldıramıyorum.eşim çok daha güçsüz.zaten ona olan sevgim henüz bitmediği için katlanıyorum sanırım.onunda yaşadığı acılar kolay değildi ama ben biz olalım birlikte olalım istiyorum.o ise bebekte istiyor ama benim yanımda olmuyor gibi geliyor bana.
sevgim yetmiyor gibi geliyor işte bu sebeplerden bana..yada bir gün yetmeyecek.biraz sorumluluğunu bilse heleki uykusuzluk düzeni beni daha da çok yıpratıyor...

Benim arkadaşın eski eşi aynen böyleydi. Bilgisayar başından kalkmaz işe gitmez. Babadan zengin çok rahat bi adamdı. Ama arkadaşa çalışıp eve para getirmek ve en önemlisi de adamın akşama kadar evde oturması üstelik de arayıp kadına sipariş vermesi canına tak etti. Ve arkadaşım boşandı. Şimdi başka biriyle evli. İşinde gücünde namusunda bir adamla..

Canım bir defa ayrılık kelimesini kullanmaya baslarsaniz..
Evliliğiniz de çıkmaza girer. Her kavgada konuşulur.
Nihayetinde ya onemsizlesir.. aman bu hep der bunu ama yapmaz cesareti yok olur.
Ya da ah yetti bu ayrılık muhabbeti. Bosanacaksak bosanalima döner durum.
Evlilik nedir? Bunun anlamı önemli. Eş olmak. .Bir elmanın iki yarısı olmak.
Çocuğun yoksa bir daha düşün eksilerini artılarıni...
Hayat senin hayatın..
Kimse için mutsuz olmaya değmez.
Kimse senden daha değerli değil canım

hep düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum.......sanırım haklısınız haddinden fazla değer verdim galiba,,eşime göre sorsanız benimle hiçbir problemi yokmuş sadece tartışmalarda sesimin tonunu ayarlayamıyormuşum böylelikle kavga büyüyormuş...sesimin tonunu evet ayarlayamıyorum çünkü karşımdaki beni asla anlamıyor..ve bana benim seninle bir problemim yok dediği zaman hemen kendimi suçluyorum ve sonra ki gün bakıyorum ki herşey hooopppp aynı şekilde..ayrılık sözüün sürekli söylenmemesinin öneminin farkındayım inan ki bende hep onu savunurum ama sinirlerim üst düzeydeyken gerçekten ama gerçekten alıp başımı gitmek istiyorum...

bakın şu anda bilgisayar oynuyor ve bende geçmiş bilgisayar başındayım..işten geldiğinden beri bilgisayar oynuyor.yemeğini bile salona istedi.gelde sinirlenme hadi ........oofffff.....ilgilenmicem hiçbir söz söylemicem.....sesim yğkselmicek ve haksız duruma düşmicemmmmmm.......................aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:47::47::47::47::47::47::47:

bakın şu anda bilgisayar oynuyor ve bende geçmiş bilgisayar başındayım..işten geldiğinden beri bilgisayar oynuyor.yemeğini bile salona istedi.gelde sinirlenme hadi ........oofffff.....ilgilenmicem hiçbir söz söylemicem.....sesim yğkselmicek ve haksız duruma düşmicemmmmmm.......................aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:47::47::47::47::47::47::47:

Canım tlfunu al ve sevdiğin biriyle dakikalarca sürecek
Gülüp eglenecegin bir muhabbet yap onun duyacağı şekilde
Hatta konuşurken su meyve suyu bişey iste ondan.
Kim derse de sonra derim de elinle..:)))

Canım tlfunu al ve sevdiğin biriyle dakikalarca sürecek
Gülüp eglenecegin bir muhabbet yap onun duyacağı şekilde
Hatta konuşurken su meyve suyu bişey iste ondan.
Kim derse de sonra derim de elinle..:)))

sonra kafama yerim heralde elindeki aleti:26: oyunu bozulunca beyefendi çok sinirleniyor,ona hiçbişey söylemeyeceksin.oyun oynamadığı bir durumunda yaparım ama çokta kıskanç olduğu için ne olur bilemem:47:

Benim arkadaşın eski eşi aynen böyleydi. Bilgisayar başından kalkmaz işe gitmez. Babadan zengin çok rahat bi adamdı. Ama arkadaşa çalışıp eve para getirmek ve en önemlisi de adamın akşama kadar evde oturması üstelik de arayıp kadına sipariş vermesi canına tak etti. Ve arkadaşım boşandı. Şimdi başka biriyle evli. İşinde gücünde namusunda bir adamla..

arkadaşınız adına çok sevindim sonunda yüzü gülmüş.
benim eşimde sorsanız kafasını dağıtmak için bilgisayar oynuyormuş.işten gelince bir başlıyor sabaha kadar.oyun olmazsa film izliyor falan falan falan...kafasını dağıtıyormuş ama sabah olunca ben olmadan uyanamıyor hatta ben :47:onu uyandıramıyorum bile.bir düzeltse çaba harcasa bu durumuna ama dediğim gibi bencil....

arkadaşınız adına çok sevindim sonunda yüzü gülmüş.
benim eşimde sorsanız kafasını dağıtmak için bilgisayar oynuyormuş.işten gelince bir başlıyor sabaha kadar.oyun olmazsa film izliyor falan falan falan...kafasını dağıtıyormuş ama sabah olunca ben olmadan uyanamıyor hatta ben :47:onu uyandıramıyorum bile.bir düzeltse çaba harcasa bu durumuna ama dediğim gibi bencil....

Siz ayı evde iki yabancı olmuşsunuz. Böyle evlilik olmaz ki. Bu evlilikten çıkmış artık. Zaten evli insanlar artık genelde iki kişi çalışıyorlar. Akşam da beraber yemek yenip çay içilir sohbet edilir. Bu teknoloji insanları gerçekten birbirinden uzaklaştırdı. Benim eşimin salı günleri Discovery'de balık günüdür. Başka bir bağımlılığı yok çok şükür. Şimdi balıkların bitmesini bekliyorum:)
Allah yardımcın olsun zor elbet yaşadığın..

Back
X