düzensiz bir evlilik bebek gibi bir koca

çok düşünüyorum evliliğimin eksilerini artılarını ve çok emek harcadığım bu beraberliğin sonu beni çok korkutuyor...şuan çok duygusal çok sinirli çok dipte hissediyorum kendimi...eee tabi olduğu gibi yazamıyor insan içinde ne varsa....çünkü gerçekten çok emek harcadım evliliğim için...eşim ise sadece..ne olur benim sevgilim olan adam geri gelsin ne olur..bu hayatta kim bilir daha ne zorluklarla karşılaşıcaz ama o sadece kendini mi düşünüyor.beni yalnız mı bırakıyor,,bütün bu ve bunun gibi bir sürü soru beynimde dolaşıyor..O na söylüyorum tedavi ol diye yoksa sorun bende mi..gerçekten benim dünyam sadece eşimin etrafında mı dönüyor...ömrümü böyle mi harcıyorum,,Peki ya hastalıkta sağlıkta diye ettiğimiz yemin,,peki şimdi ne oldu bize...çok duygusallaştım,,birşeyler normale dönsün artık,,Allah'ım bize doğru yolu göster

Siz ayı evde iki yabancı olmuşsunuz. Böyle evlilik olmaz ki. Bu evlilikten çıkmış artık. Zaten evli insanlar artık genelde iki kişi çalışıyorlar. Akşam da beraber yemek yenip çay içilir sohbet edilir. Bu teknoloji insanları gerçekten birbirinden uzaklaştırdı. Benim eşimin salı günleri Discovery'de balık günüdür. Başka bir bağımlılığı yok çok şükür. Şimdi balıkların bitmesini bekliyorum:)
Allah yardımcın olsun zor elbet yaşadığın..

ELBETTE ki insanların hobileri olacak.dediğiniz gibi artık insanlar iki kişi çalışıyor ve ancak eşlerimizi akşamdan akşama görüyoruz bunda da yemek iki sohbet çay kahve zaten toplasan 3 saat ancak değil mi?
ama yok özellikle ben işten ayrıldığımdan beri akşamları işten gelir tabi uyuya kalıp işe gitmişse açar oyununu yada açar hemen tv yi ya spor ya film...eğer hiç uyumadan işe gitmişse hemen uyuya kalır tv karşısında yada dinçse gece geç saate kadar yapar yapacağını uyumaz yada..sanırım oyunda hırs yapıyor ondan sabahlıyor..bana hiç şöyle bi sohbet edelim yok.haa sohbet etmek isterse de sadece kendi konuşur...
ben ona çok söyledim kendine bir gün belirle cumartesileri mesela sabaha kadar ne hobin varsa yap.pazar izin zaten.tamam dedi ama maalesef yok.özellikle şu son 2 aydır mahvetti.hem beni hem kendini.
biliyorum çok üztüne düşmeme gerek ama ne yapayımm :47:iştee

ELBETTE ki insanların hobileri olacak.dediğiniz gibi artık insanlar iki kişi çalışıyor ve ancak eşlerimizi akşamdan akşama görüyoruz bunda da yemek iki sohbet çay kahve zaten toplasan 3 saat ancak değil mi?
ama yok özellikle ben işten ayrıldığımdan beri akşamları işten gelir tabi uyuya kalıp işe gitmişse açar oyununu yada açar hemen tv yi ya spor ya film...eğer hiç uyumadan işe gitmişse hemen uyuya kalır tv karşısında yada dinçse gece geç saate kadar yapar yapacağını uyumaz yada..sanırım oyunda hırs yapıyor ondan sabahlıyor..bana hiç şöyle bi sohbet edelim yok.haa sohbet etmek isterse de sadece kendi konuşur...
ben ona çok söyledim kendine bir gün belirle cumartesileri mesela sabaha kadar ne hobin varsa yap.pazar izin zaten.tamam dedi ama maalesef yok.özellikle şu son 2 aydır mahvetti.hem beni hem kendini.
biliyorum çok üztüne düşmeme gerek ama ne yapayımm :47:iştee

Ya kocaman insanlar bu bilgisayar oyunlarına esir oluyorlar ben anlamıyorum gercekten. Aslında bunun için psikiyatristlerden de yardım alabilirsiniz. Bu bir bağımlılık... Ama bu bağımlılıktan kurtulmayı her şeyden önce eşin istemeli.

Ya kocaman insanlar bu bilgisayar oyunlarına esir oluyorlar ben anlamıyorum gercekten. Aslında bunun için psikiyatristlerden de yardım alabilirsiniz. Bu bir bağımlılık... Ama bu bağımlılıktan kurtulmayı her şeyden önce eşin istemeli.

biliyorum farkındayım söylüyorum uyku problemi içinde aynı şeyi ama bilmiyorum ya nasıl bir yol göstermek lazım.
ona sorsanız benim hiçbir hobim yokmuş..
ki ben sürekli kitap okuyan bir insanım..

biliyorum farkındayım söylüyorum uyku problemi içinde aynı şeyi ama bilmiyorum ya nasıl bir yol göstermek lazım.
ona sorsanız benim hiçbir hobim yokmuş..
ki ben sürekli kitap okuyan bir insanım..

7 gün 24 saat bilgisayar oynamayı hobi olarak görüyor demek ki.. :/
Çocuk değil ki ne bilim ya kocaman adam.. Bu saatten sonra yönlendirmek zor.. Belkî yokluğunla korkutabilirsin...

hep derlerki zıt kutuplar birbirini çeker ama sanırım sonra dan bu birbirinden çok farklı huylar büyük sorunlara neden oluyor:ssz::50:
merhaba arkadaşlar;
benim sorunum eşimin düzensizliği.ve bende eskiden dahada disiplinli ve düzenliyidm ama şimdi aynaya bakınca kendimi tanıyamayacak olarak değiştiğimi dörüyorum.sebebi 2 seneye yaklaşan evliliğim ve eşimin güçsüz bir karaktere sahip olması ailesi tarafından şımartılması ve beni önemsememesi.uykusuzluk probemi en çok beni bunaltan.uyku düzeni olmadığı için çok çabuk bunalıma giriyor.geceleri sabah kadar uyumuyor bilgisayar oyunu oynuyor sabah eğer uykusu gelmezse uykusuz işe gidiyor eğer uyursa işe gitmiyor.2 sene için hem kaza geçirdi bacağı kırıldı hemde babasını kaybettik.ama bunlar onun için bahane oldu sanki çünkü babası hastalanmadan önce yani biz sevgiliykende geceleri hiç uyumaz sabahları kalkmaz bilmezdi.bende eskiden çalışırken hele daha da fazla disiplinli ve düzenliydim ama artık düzenim kalmadı.onunla her konuşmamız kavgaya dönüyor sebebi kavgaların benmişim.dertleşmek isterim.ona göre ayrıntı anlatabilir derdimi.benim atrzımda sorunları olanlar var mı acaba??çok bunaldım ve sonunda sanırım sevgim yetmicek....bu evliliği kurtarmaya.

2 gündür iyiydi tv ve bilgisayarla sabahlamadı ama şimdi yine uyuyor.sabaha kadar oturdu sonra bacağı ağrıdı yattı.akşam kalkar yine gece uyumaz.eşime ilgi göstermemem lazım biliyorum ama sinirlerim hep ayakta.şimdi ameliyat olma durumu varya kafasına onu takıyormuş.bir akla ihtiyacım var birşeyler yapmam gerek.oturduğum yerden sinir hastası olacağım.

öncelikle teşekkür ederim önemseyip konuya yorum yapmışsınız.
eşim tek çocuk olduğu için ve işi kendi işi olduğu için şımartılmış sanırım.sadece kendi sorunlarına odaklanıp bencillik yapıyor.dediğiniz gibi empati kuramıyor,kaç kez konuştum haklısın dedi ama ertesi gün yine aynı.bende onun bu hallerini ilk evlendiğimizde düzelir sorunlar var diye onun yanında olmaya çalıştıkça hayatım düzensiz gibi oldu.tabiki onun gibi başta uyku durumu olmak üzere evimizle ilgili hiçbir konuda sorumsuz davranmıyorum ama bu durum bana çok düzensiz geliyor.sanırım arkadaşın dediği gibi onu kendi haline bırakmam lazım ama ya sonra.....sonra ne olacak..evlilik demek eş demek bir olmak değil midir.?ben yapamıyorum konuşmadan ilgilenmeden yapamıyorum ama yapmam gerekiyor sanırım.şımarıklığı diz boyu artık.kaç kez ayrılalım dedim ve benimle ayrılmak istemediğini söyledi..en iyisi hiç ilgilenmemek..o zaman da kim kime dum duma olucaz galiba
tekrar teşekkür ederim size

malesef aynı sorun benim eşimdedew var gece uyumak bilmez sabah kalkmak bilmez kendinden başka kimseyi düşünmez lafa gelince de3 seviyorum ediyorum der
bende cok mücadele ettim ama malesef huyunu değiştiremezsin benimkide tamam diyor ama ama sonra yine aynı düzelmiyor yani

Back
X