- 16 Temmuz 2022
- 105
- 19
- 48
- 22
- Konu Sahibi hanim hanim
-
Duphaston adet olmayı bir süre engelliyor. Bazı kişilerde engellemiyor ama belirtileriniz de haptan dolayı olabilir. Kist falan da oluşmuş olabilir yumurta çatlamadan başladıysanız kistleşir. Normal regl gününüzde kan verin belki bir umutKimse Yok mu
Ben pcosluyum. Yumurta gelişimim olmuyor bu yğzden çatlamamda olmuyor. Bundan dolayı kist oluştuğunu zannetmiyorum. Ama dediğiniz gibi belki de düzensiz kullanımdan dolayı hala adet olmadım. Bırakalı altıncı gün olduDuphaston adet olmayı bir süre engelliyor. Bazı kişilerde engellemiyor ama belirtileriniz de haptan dolayı olabilir. Kist falan da oluşmuş olabilir yumurta çatlamadan başladıysanız kistleşir. Normal regl gününüzde kan verin belki bir umut
Bi kan verin gebelik olma ihtimaline karşıBen pcosluyum. Yumurta gelişimim olmuyor bu yğzden çatlamamda olmuyor. Bundan dolayı kist oluştuğunu zannetmiyorum. Ama dediğiniz gibi belki de düzensiz kullanımdan dolayı hala adet olmadım. Bırakalı altıncı gün oldu
Hala adet olmadım ama çok adet olacak gibi de ağrım var. Biraz daha bekleyeyim olmazsa veririm, teşekkür ederimBi kan verin gebelik olma ihtimaline karşı
Ümitlendirmek istemem ama adet ve hamilelik belirtileri de yaşanan semptomlar çok benzer idrar testi yapmadan direkt kan testi yaptırın onda kesin sonuç çıkarHala adet olmadım ama çok adet olacak gibi de ağrım var. Biraz daha bekleyeyim olmazsa veririm, teşekkür ederim
Evet bunu biliyorum. Daha önce çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşadığım için şimdi de böyle bir durum olmasından korkuyorum. Normalde duphastonda üç hap eksik içerken bu sefer beş hap eksik içmiştim. Yani iki tane fazla eksik. Üç hap eksik bile içsem ilacı içtiysem gününde muhakkak adet olurdum. Şuan hiç gelen giden yok. O iki fazlalıktan böyle gecikmiş midir diye düşünüyorum. Bekliyorum halaÜmitlendirmek istemem ama adet ve hamilelik belirtileri de yaşanan semptomlar çok benzer idrar testi yapmadan direkt kan testi yaptırın onda kesin sonuç çıkar
Yarın sağlık ocağında kan testi verin ümitsizliğe kapılmayın verici olan Allah er ya da geç kucağınızı doldurur inşallah bende 14 haftalık bebeğimi amniyon sıvısı boşaldığı için kaybettim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet bunu biliyorum. Daha önce çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşadığım için şimdi de böyle bir durum olmasından korkuyorum. Normalde duphastonda üç hap eksik içerken bu sefer beş hap eksik içmiştim. Yani iki tane fazla eksik. Üç hap eksik bile içsem ilacı içtiysem gününde muhakkak adet olurdum. Şuan hiç gelen giden yok. O iki fazlalıktan böyle gecikmiş midir diye düşünüyorum. Bekliyorum hala
Haklısınız, başınız sağolsun çok üzüldümYarın sağlık ocağında kan testi verin ümitsizliğe kapılmayın verici olan Allah er ya da geç kucağınızı doldurur inşallah bende 14 haftalık bebeğimi amniyon sıvısı boşaldığı için kaybettim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim sağolsunHaklısınız, başınız sağolsun çok üzüldüm
Haklısınız, başınız sağolsun çok üzüldüm
Oldunuz muEvet bunu biliyorum. Daha önce çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşadığım için şimdi de böyle bir durum olmasından korkuyorum. Normalde duphastonda üç hap eksik içerken bu sefer beş hap eksik içmiştim. Yani iki tane fazla eksik. Üç hap eksik bile içsem ilacı içtiysem gününde muhakkak adet olurdum. Şuan hiç gelen giden yok. O iki fazlalıktan böyle gecikmiş midir diye düşünüyorum. Bekliyorum hala
Evet 10. günde oldum çok gecikmiştiOldunuz mu
Benimde adetim düzenlidir. 25 Ağustos da regl oldum en son bu ay 21 ine olmam gerekiyordu olmadım. Gebelik testi negatif Doktora mesaj attım duphaston kullan adet olunca gel dediEvet 10. günde oldum çok gecikmişti
Sonuç aldın mıBenimde adetim düzenlidir. 25 Ağustos da regl oldum en son bu ay 21 ine olmam gerekiyordu olmadım. Gebelik testi negatif Doktora mesaj attım duphaston kullan adet olunca gel dedi
İlaç 10 gün kullandıktan 5 gün sonra regl oldum. Doktora gittimSonuç aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?