Düzensiz duphaston kullanımı

hanim hanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
100
18
48
22
İyi akşamlar kızlar
Bu ay letu kullanıp yumurta takibi yapmıştım. En son yumurtam 10 mm olmuştu. Yüksek dozda kullanmama rağmen sadece bu kadar yükselmişti. Doktor pazartesi gel tekrar bakalım demişti ama hem benim yoğunluğum hem de ümitsizliğim sebebiyle gitmek istemedim. O haftayı yani doktorun dediği günleri değerlendiremedim ama sonraki zamanlarda değerlendirmeye çalıştım artık günü tuttu mu tutmadı mı çok belirsiz. Doktorun söylediği günü deerlendirmedim. Tabi bu sırada duphaston kullanıyordum. Normalde dördüncü gece beşinci günde adet oluyorum. Ama şimdi beşinci gün oldu hala adet olmadım. Bu ay çok ümitsiz olduğum için duphastonu çok düzenli kullanamadım. Normalde de unutup düzensizlik yaptığım oluyor ama yine de günü şaşırmaz. Ama bu sefer biraz daha fazla düzensizdi. Acaba düzensiz kullandığım için mi gecikti? Bir bilginiz, tecrübeniz var mı?

Tabi söylemeyi unuttum, ne zamandır adet olacakmışım gibi ağrılarım da var. Bugün de vardı ama gelen giden yok

Duphaston adet olmayı bir süre engelliyor. Bazı kişilerde engellemiyor ama belirtileriniz de haptan dolayı olabilir. Kist falan da oluşmuş olabilir yumurta çatlamadan başladıysanız kistleşir. Normal regl gününüzde kan verin belki bir umut 🌸
Ben pcosluyum. Yumurta gelişimim olmuyor bu yğzden çatlamamda olmuyor. Bundan dolayı kist oluştuğunu zannetmiyorum. Ama dediğiniz gibi belki de düzensiz kullanımdan dolayı hala adet olmadım. Bırakalı altıncı gün oldu

Back
X