Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet canım bende 7 haftalık hamileyim 5. haftamda doktor gebelik kesen bozuk bozulmuş gebelik olabilir dedi ama 6. hafta kesenin içinde bebek görüldü kalp atışları da başladı doktor bebek görüldükten sonra kesenin bir önemi yok artık sorun yaratmaz dedi içini ferah tut 6. haftanda bebek görülür görüldüğü zamanda kesenin düzgün olup olmaması önemli değil :)
Ayy çok üzüldüm canımm kaç haftalıktı kalp atışı durduğunda ((( Benim şuan 7. haftam doktor artık kesenin düzensiz olması önemli değil dedi..Herşey Allahtan Rabbimin vardır bir bildiği inşallah tekrar bebek sahibi olursun inan şuan çok üzüldüm (
Ayy çok üzüldüm canımm kaç haftalıktı kalp atışı durduğunda ((( Benim şuan 7. haftam doktor artık kesenin düzensiz olması önemli değil dedi..Herşey Allahtan Rabbimin vardır bir bildiği inşallah tekrar bebek sahibi olursun inan şuan çok üzüldüm (