• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz kanama

sacmalamaayten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
10
0
1
Devamlı olan kanamam var ve bazen lekelenme bazen de adet kanaması şeklinde ama hiç kesilmiyor pco olduğunu söyledi doktor. Hormonlar normal. Bu durumu yaşayan var mı bacımlar bu durumda gebe kalabildiniz mi

Aşırı adet kanamalar genellikle miyom ya da polip kaynaklı oluyor mutlaka muayene olman gerekiyor ultrasonda önce belli oluyor bazen ultrasonda bilemam küçükse çok zor belli oluyor özellikle miyom küçük ama yeri sıkıntılı bir yerdeyse çok şiddetli adet aramaları yapıyorum

Aşırı adet kanamalar genellikle miyom ya da polip kaynaklı oluyor mutlaka muayene olman gerekiyor ultrasonda önce belli oluyor bazen ultrasonda bilemam küçükse çok zor belli oluyor özellikle miyom küçük ama yeri sıkıntılı bir yerdeyse çok şiddetli adet aramaları yapıyorum
Polip ameliyatı oldum şu an rahimim temiz hiçbir sıkıntım yok ama yine de oluyor doktorum da kilo kaynaklı olabilir dedi

Pcos hastaları zaten diyor adet oluyor diye biliyorum eğer siz öyleyse nasıl bu şekilde sıkıntı çekiyorsunuz ki kadın doğum işi doktor olarak biraz zor başka başka doktorlara gidip fikir almakta fayda var

Devamlı olan kanamam var ve bazen lekelenme bazen de adet kanaması şeklinde ama hiç kesilmiyor pco olduğunu söyledi doktor. Hormonlar normal. Bu durumu yaşayan var mı bacımlar bu durumda gebe kalabildiniz mi
Bende pcosluyum doktruna birde sezaryanın varsa yırtık varmı dıye bır sor cünkü bazen görünmüyormus rahım kalınlaşinca birde gebelige engel oluyormus ara kanamalar ilişkide acı kanama olabiliyormuş

Pcos hastaları zaten diyor adet oluyor diye biliyorum eğer siz öyleyse nasıl bu şekilde sıkıntı çekiyorsunuz ki kadın doğum işi doktor olarak biraz zor başka başka doktorlara gidip fikir almakta fayda var
Ben de onu anlamadım rahim duvarımda kalınlaşma var doktor ondan dedi

Bende pcosluyum doktruna birde sezaryanın varsa yırtık varmı dıye bır sor cünkü bazen görünmüyormus rahım kalınlaşinca birde gebelige engel oluyormus ara kanamalar ilişkide acı kanama olabiliyormuş
Hayır hiç doğum yapmadım rahim duvarımda kalınlaşma var nasıl incelmesini sağlarım bilmiyorum

Rahim duvari kanamayla inceliyor adetınız nasıl adet nezmn oldunuz olamıyorsanız adet söktürücü belki işe yarar

Devamlı süren ara kanamalarım var bazen pıhtılı bazen kılcal damar şeklinde bazen de kahverengi lekelenme şeklinde adet olup olmadığımı kestiremiyorum
Bazen ilaç bazende kürtaj uygulanıyor kalınlığa sebebini öğrenmek için patoloji istenebiliyor. Bence başka doktorlarada gözükün mümkünse profesör olsun tek doktor ile kalmayın

Back
X