Düzensiz kese lütfen yardimci olurmusunuz

aysegulll_hakan37

Allah'ım yardım et bize
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
294
328
53
38
Simdiden cevaplayanlara cok tesekkur ederim. 4+6 da doktorum kesemin duzensiz olduğunu ve düşük riskim oldugunu soyledi. Ama benim bel agrim disinda ne sancim ne kanamam hatta kahverengi lekenenmem bile yok. Basina boyle seyler gelenler varmi cok korkuyorum bebegime bisey olur mu ki :KK61:

Cnm banada demislerdi aynen düzensiz diye düşer zaten kürtaj yapalim bile dediler ama ven dinlemedim kimseyi yattim dinlendim surekli ve bişey olmadi suan 19+4 haftadayiz inşallah bişey olmaz bebeğine korkma dua et cnm

Cnm banada demislerdi aynen düzensiz diye düşer zaten kürtaj yapalim bile dediler ama ven dinlemedim kimseyi yattim dinlendim surekli ve bişey olmadi suan 19+4 haftadayiz inşallah bişey olmaz bebeğine korkma dua et cnm

Allah razi olsun canim hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallah. Dinleniyorum bi agrim yada kanamam yok sukur Allahim bana bagislar insallah

İnşallah sende bebeğini sag salim kucağına alırsın cnm elini karnina koy ya safi salavatini cek Allah bebeğine de sana da sifa verir

Back
X