Duzensiz kullanilan doğum kontrol haplarıyla gebelik riski nedir?

odra

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
124
203
303
Selam hanımlar, sorunumu net anlatabilmek adina açık konusucam. 11 aylık kızım var agustos ayında 18inde dogum kontrol hapına basladım (yasmin ) 1 hafta düzenli kullandım fakat 2 gün içemedım yanımda degıldi haplar hemen tekrar adet görmeye basladım kafam karıştı ve bıraktım haplari kullanmadim. Kanamam 3 gün sürdü ve 2 gün once bitti. Eşimde ben hap kullaniyorum zannedip ... korunmadan birlikte olduk diyim kısaca. Endişem şu böyle bir durum gebelik olusturur mu? Korkuyorum çünkü maddi manevi bakacak durumum yok 2. Cocuk icin ama oyle biseyde olursa asla aldiramam can sonuçta kisacasi biri bana bisi olmaz yeaaa der umuduyla yazdim galiba

Canım merhaba endişeni Anlıyorum ama malesef risk var rabbım gönlüne göre versın ama ilişki Günlerini biliyorsan bak bakalım yumurtlama gunlerindemi olmuş

15 gun arayla 2. Kez regl olunca hangisine göre hesaplayacagimi sasirdim. İlkine göre evet denk gelıyoda üstüne bir hafta sonra tekrar regl olunca insan kestıremiyor. Kesın sonuç için şimdi 1 ay bekle dur

Back
X