Cok tesekkur ederim ama bu soylediklerinizin bazisi bizim ev icin imkansiz, bulasik makinesi bir gunde dolar,uç gun imkansiz.... buyuk kizimi babasi hazirlar, kucugu ben ve camasirlari biz kaldirmiyoruz, kaldiramiyoruz, zamanla ve sabah mizmizlayan bebelerle yarisiyoruz.... Ayda bir temizlik, de imkansiz, her an yerde dolanan bir bebek var.... Yine de cok tesekkur ederim....Eğer dagıtmazsanız oplamayada gerek kalmaz. felsefeneiz bu olsun bana göre. mesela her gündeğişik kıyafet giymeyin. evde herkesi toplayın uyarın '' bakın gençler,bakın arkadaşlar,bakın canlarım lütfen herkes çorabını,kıyafetini sabah çıkarırken dolabına koysun etrafa atmasın,düzenli olalım. çatalla ya da tabakla bişiy yerseniz çok su harcamadan yıkayıpta koyalım.'' diyin.
her gün bulasık yıkamayın.bulaşık makinası alın 3 günde 1 yani haftada 2 kere yıkayın. çamaşırları haftada 1 kez yıkayın. eğer sizde çalısan bayansanız herkes kendi ütüsünü kendi yapsın, ev temizliğni ayda 1 kez yapın. (yere düşen kırıntılar,pislikler hariç tabi onları hergün alın.)
çocuklarına mama sandalyesi alın,kendi yemeklerini yemesi öğrensinler. dökselerde kızmayın 3,5 sefer sonra kendi kendilerine yemeği öğrenirler sizde rahat edersiniz.
eğer dağılmazsa toplamayada gerek kalmaz,felsefe bu.
Ayniyiz demek ki, evin misafir gelmeden onceki halini, kesip kopyalayip, yapistirasim var....Biri bana da söylesin
Şimdi eve gidicem ve ev savaş alanı gibi yine
Misafiri sayesinde ortalık toplanıyor diye davet ediyorum
Kaç defa misafiri nerdeyse kapıdan çevirdim ev dağınık ve kirli diye
Cok tesekkur ederim ama bu soylediklerinizin bazisi bizim ev icin imkansiz, bulasik makinesi bir gunde dolar,uç gun imkansiz.... buyuk kizimi babasi hazirlar, kucugu ben ve camasirlari biz kaldirmiyoruz, kaldiramiyoruz, zamanla ve sabah mizmizlayan bebelerle yarisiyoruz.... Ayda bir temizlik, de imkansiz, her an yerde dolanan bir bebek var.... Yine de cok tesekkur ederim....
En azindan oyle bir duzen tuttursam, liste yapacagim artik, nevresimleri degistirme gunu, mutfak temizleme gunu, baska turlu olmuyor, isten gelince yemek yapiyorum, makine bosaltiyorum, minikle ilgileniyorum, evde daha cok yoruluyorum, iste dinleniyorum.... Cok tesekkurler..Çok özenince en ufak bi dağınıklık dağ görünüyor insanın gözüne
Ben tüm evin temizliğini bi güne sıkıştırmıyorum, sırf yorulmayayım diye, ama banyo tuvalet mutfak temizleniyor, ertesi gün diğer silme süpürme çarşaf değiştime makine açma işlerini yapıyorum, bakıyorum banyo mutfak tuvalet gene pislenmiş. E aynı gün yapsam çok yorucu oluyor. Diğer türlü de hiç bi düzen olmuyor. Artık takmıyorum o kadar. Neresinin temizliğe ihtiyacı varsa önceliğim orası oluyor
Senin evin mecbur dağılcak çocuklu ev sonuçta. Pis olmadığı sürece dağınıklığı görmezden gel.
Nasil ya bulasik makinasini mi haftada iki kere acacak evi de ayda bir toparlayacak.Eğer dagıtmazsanız oplamayada gerek kalmaz. felsefeneiz bu olsun bana göre. mesela her gündeğişik kıyafet giymeyin. evde herkesi toplayın uyarın '' bakın gençler,bakın arkadaşlar,bakın canlarım lütfen herkes çorabını,kıyafetini sabah çıkarırken dolabına koysun etrafa atmasın,düzenli olalım. çatalla ya da tabakla bişiy yerseniz çok su harcamadan yıkayıpta koyalım.'' diyin.
her gün bulasık yıkamayın.bulaşık makinası alın 3 günde 1 yani haftada 2 kere yıkayın. çamaşırları haftada 1 kez yıkayın. eğer sizde çalısan bayansanız herkes kendi ütüsünü kendi yapsın, ev temizliğni ayda 1 kez yapın. (yere düşen kırıntılar,pislikler hariç tabi onları hergün alın.)
çocuklarına mama sandalyesi alın,kendi yemeklerini yemesi öğrensinler. dökselerde kızmayın 3,5 sefer sonra kendi kendilerine yemeği öğrenirler sizde rahat edersiniz.
eğer dağılmazsa toplamayada gerek kalmaz,felsefe bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?