Saç Şekillendiriciler Düzleştirdikten sonra.

buse_04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
27
0
36
İstanbul
Acaba saçlarımı düzleştirdikten sonra yağlandırmyacak,sertleştirmeyecek sadece düzleştiricinin etkisini uzatabilcek ,saçımı daha uzun süre düz tutabilecek bir ürün tavsiye edermisiniz???:uhm::bbo:

wax kesinlikle bukleler için alttan yukarıya dogru saçı sıkarak süper oluyor düzleştirdikten sonrada düz dfüz wax sür hem sertleşmez hemde jole gibi çok üzün süre dayanmasını saglar wax : jöleden yogun daxdan sıvıdır

dax için saçtan çıkmıyor diyorlar wax da öylemi bide hangi marka wax onu da sölersiniz .Başka fikri olan

evet daw çok yapışkan bir şey ama wax ılık suda hemen akıp gidiyor zaten ellediginde saçların yuuşacık ben çok az kullanıyorum 2 fındık kadar saçlarım dirsegime geliyor ve çok gür olmasına ragmen yetiyor çok güzel şekil alıyor öneririm benim kullandıgım

markası

hairfruit sector super wax

bir erkekler için kısa saç olan var birde şeftalili var ben ondan aldım harika kokuyor netten bakın fiyatı 7 yazıyor ama civar küçük marketlerde bile bulunuyor 2-3 liraya ama süper bir ürün ama bulamassanızda başka iyi ve bulunan waxlarda tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…