K Kubraagg Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 33 18 18 33 14 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubraagg #1 Merhaba arkadaşlar saçlarım kıvırcık ve kalın telli düzleştirici önerisi olan var mıı ???
Turkandrnb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2019 1.837 2.721 63 14 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubraagg #2 Kubraagg .!.: Merhaba arkadaşlar saçlarım kıvırcık ve kalın telli düzleştirici önerisi olan var mıı ??? Genişletmek için tıkla... Braun unkini kullanıyorum memnunum. Saçınızın ozelligine göre ısısını ayarlıyor.
Kubraagg .!.: Merhaba arkadaşlar saçlarım kıvırcık ve kalın telli düzleştirici önerisi olan var mıı ??? Genişletmek için tıkla... Braun unkini kullanıyorum memnunum. Saçınızın ozelligine göre ısısını ayarlıyor.
K Kubraagg Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 33 18 18 33 14 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubraagg #3 Yorumlarda ben de en çok onu gördüm baya öneriyorlar ama bi bakayım teşekkürler
Deniz Mavisiyim Sadece Huzur... 🖤 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2020 318 381 18 8 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kubraagg #4 Kubraagg .!.: Merhaba arkadaşlar saçlarım kıvırcık ve kalın telli düzleştirici önerisi olan var mıı ??? Genişletmek için tıkla... Roventa lessima süper.
Kubraagg .!.: Merhaba arkadaşlar saçlarım kıvırcık ve kalın telli düzleştirici önerisi olan var mıı ??? Genişletmek için tıkla... Roventa lessima süper.