Saç Şekillendiriciler Düzleştiricimi rowenta lissima mı?Acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi s3m4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

s3m4

Ziyaretçi
arkadaslar yarın düzleştirici almaya gideceğim yardımcı olurmusunuz?

kolay kullanım ve zamandan tasarruf yönünden rowenta lissimamı daha avantajlı normal düzleştiriciler mi? Ne önerirsiniz ? R. Lissima havamı verio yoksa düzleştirici gibi sıcaklıkmı? Kullananlar yardımcı olabilirmi? Yada memnun kaldıgınız düzleştirici markaları neler?

seçimini yapıp aldınmı birini? eğer öyleyse fikir bekliyorum :)

rowenta lissima kullandım ancak hiç bi işe yaramadı..ayrıca kabarttı..acaba kullanmayı mı beceremedim:).. saçlarının düz olmasını istiyorsan düzleştirici kullanmalısn..babyliss'i tek geçerim:)

ben lissima kullandım fakat çok kabartıyor benim saçlarımı.elektrklenmesini serum filan sürerek alsam bile fönü bozuluyor sonra böyle uyduruk çekilmiş gibi duruyordu.şimdi king in dönen fırçalı fön makinesini kullanıyorum.çok rahatım.hiç kuaföre gitmez oldum.saçların çok zor düzleşmiyorsa düzleştirici kullanabilirsin tabi sıcaklık verenlerden.ama benimkiler gibi fazla gürse hava veren fırçalılar çok rahat oluyor.

kolay kullanım ve zamandan tasarruf diyosan düzleştirici öneririm. ben braun satin hair kullanıyorum çok memnunum bi kaç saniyede ısınıyo, satin-ion özelliği sayesinde de saçları kırılmaya karşı koruyo.

bende rowenta lissima kullandım düzleştirmediği gibi ayrıca kabarttı saçımı...
şu an babyliss düzleştirici kullanıyorum çok memnunum =)

lissima var bende...öylece bir köşede duruyor kullanmıyorum...hiçbir işe yaramıyor...düzleştiricinin yanından geçemez....
basit bir kurutma makinasının ucundaki bir tarak ataçmanıyla olacak bir iş değil bu....

lissimayı hiç tavsiye etmem öncelikle gücü düşük asla fön çekmiyor sadece kurutup kabartıyor ama güzel bir düzleştirici ile harika sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…