Saç Kesim Şekilleri Düzleştirmekten düzleşen saçlarım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
504
212
83
Merhaba kızlarr. Benim saçlarım kıvırcık ve ben 1 ay öncesine kadar saçlarımın kıvırcığını cesaret edip de kullanamıyordum maalesef :( ama artık kullanıyorum ve herkes de yakıştırıyor :) yalnız sorun şu ben saçımı perçem kestirmiştim 1.5 yıl sürekli her Allahın günü üşenmeden düzleştirdim ve şuan perçemim düz-dalgalı garip bişey oldu acaba alttan çıkan saçlar kıvırcık olur mu ya da ne yapabilirim..Teşekkürler

Merhaba kızlarr. Benim saçlarım kıvırcık ve ben 1 ay öncesine kadar saçlarımın kıvırcığını cesaret edip de kullanamıyordum maalesef :( ama artık kullanıyorum ve herkes de yakıştırıyor :) yalnız sorun şu ben saçımı perçem kestirmiştim 1.5 yıl sürekli her Allahın günü üşenmeden düzleştirdim ve şuan perçemim düz-dalgalı garip bişey oldu acaba alttan çıkan saçlar kıvırcık olur mu ya da ne yapabilirim..Teşekkürler
canım ya aynı beni anlatmışsın ben çok uzun zamandan beridir düzleştiriyorum çok kıvırcıktı dalgalı oldu biraz üzüldüm açıkcası... perçemlerinle çok uğraşmazsan kıvrılabilir ilerde..

canım ya aynı beni anlatmışsın ben çok uzun zamandan beridir düzleştiriyorum çok kıvırcıktı dalgalı oldu biraz üzüldüm açıkcası... perçemlerinle çok uğraşmazsan kıvrılabilir ilerde..

Önceden olsa umrumda olmazdı kıvırcığını kullanmıyordum çünkü.Ama daha yeni keşfettim saçlarımı ve önleri düzz çok gıcık bi durum napıcaz canım ya kendi haline bırakayım bari

Merhaba ayni dert bende de var. Saçlarının hepsi kıvırcık sadece percemlerim düz ve ben sürekli onları sisle diğer ssaçlarım gibi kıvırcık yapıyorum fazlasıyla yipraniyolar ama şuan tek çare bu. Kuaförm o düz saçların dipten yavaşça kıvırcık geldiğini söyledi ve permayi önerdi boylece daha kolay eski haline dönermiş. İstersen bunu düşünebilirsin. :) umarım saclarimiz eski haline döner :)

Benim de eskiden herkesin hayran kaldığı dalgalarım vardı
Öyle ki dustan çıkıp hiç bi işlem uygulamadan dışarı çıkardım
Ama yıllarca duzlestirdim ..
Sonuç hiç bi şeye benzemeyen garip saçlar :)

köpükle şekil verebilirsin :) belki biraz daha düzgün olur :)

bu yüzden düzlestirmeyi biraktim bende
kivircik saclarimi kabullendim artik :)
insan hep kendisinde olmayan seyi istiyor.. ama en dogal halimizle daha güzeliz hepimiz bence

Merhaba ayni dert bende de var. Saçlarının hepsi kıvırcık sadece percemlerim düz ve ben sürekli onları sisle diğer ssaçlarım gibi kıvırcık yapıyorum fazlasıyla yipraniyolar ama şuan tek çare bu. Kuaförm o düz saçların dipten yavaşça kıvırcık geldiğini söyledi ve permayi önerdi boylece daha kolay eski haline dönermiş. İstersen bunu düşünebilirsin. :) umarım saclarimiz eski haline döner :)
Yeni gördüm mesajları :) Aradan bir yıl geçmiş ve güzel haber çıkan saçlarım kıvırcık :) azıcık uçları dalgalı ama 5 cm kadar daha uzasın kestircem orasını da.Canım 'sisle diğer saçlarımı kıvırcık yapıyorum' demişsin o nasıl bi yöntem? merak ettim :)

Canım kendi haline bırakmayı denedin mi? Bir yıl önce yazmışım ne yapıcam diye ama 1 yıldır iki kez kestirdim ve yeniden çıkan saçlarım kıvırcık.Sadece ucu biraz dalgalı onu da daha sonra kestirmeyi düşünüyorum.Senin de öyle olabilir bence.En güzeli doğal saçlar :)

Önceden olsa umrumda olmazdı kıvırcığını kullanmıyordum çünkü.Ama daha yeni keşfettim saçlarımı ve önleri düzz çok gıcık bi durum napıcaz canım ya kendi haline bırakayım bari
Evet okul bittiğinden beri duzlestirici vurmadim
Hem uzasin hem kendine gelsin diye
Dün açık bıraktım saclarimi ve dalgalari ilk kez hoşuma gitti
biraz kabarma var ama o da nemli bi yerde atildeyim ondandjr diye dusunuyorum
Sanirim uzun süre kendine bırakınca düzeliyor gibi :)

Back
X