oğlum bu kadar romantik olunurmu. heralde akli dengesi yerindemi raporu isterler
Şımarıklıkk başka bişi değill..
Şımarıklıkk başka bişi değill..
gençler arasında sıradışı olalımda ne olursak olalım düşüncesi malesef çok yoğunluktaa.. buda hiç iyi bir durum değill..Aynen öyle. En değişik , en sıra dışı evlenme teklifi peşinde koşacaklarına kadın , erkek herkes düzgün insan olma peşinde koşsa keşke.
Haberi okurken kesin şahinci tayfasidir demistim.. resimdede gordum şu kulusturleri toplasalar keske %10 ihtiyaci olan aliyorsa %90 serserilik yapmaya.. milletin canini tehlikeye atiyor ben biktim bu sahin ve diger kuş turevi araclardan valla
gençler arasında sıradışı olalımda ne olursak olalım düşüncesi malesef çok yoğunluktaa.. buda hiç iyi bir durum değill..
Genelleme yapmak yanlış. Bunun son model araçlarla köprüde yapılmış versiyonu da mevcut. Hatta yapan çift Ben Bilmem Eşim Bilir e çıkıp anlatmıştı evlenme tekliflerini marifet gibi. Oldukça sağlam bir ceza ödemişler.
Luks araclarlada gormemislik yapan var katiliyorum ama onlardan 3 cikiyorsa bunlardan 10 cikiyor
Ben yolda hic luks bir aracin hatta bir cok normal araclarda abarti egzoz duymuyorum orjinal egzoz harici
nerde kulak tirmayalan ses var ve donup baksam bu kulusturlerden biri cikiyor
Trafikte kendini hizli ve ofkeli sanip o gitmeyen arabayla makas atan gorsem yine bunlardan cikiyor
Arabalarin arkasinda atarli sozler yol ortasinda yanlamalar biktirdi artik oyuzden gozume daha cok batiyorlar ama birsey yapamiyorsun iste
Kamera kaydı yapma imkanınız var ise kayıt yapın , emniyetin görüntülü şikayet toplama uygulaması başlamıştı , şikayet edin. Ceza ve belki ehliyetten olma korkusu ile sayıları azalır.
Bu araçların modifiye edilme nedeni , rakamsal olarak ulaşılabilir olmalarından birazda. Yolda aracı parçalasalar da artist artist gezinmeleri bundan.
Motosiklet suruyorum cikarip telefonla kayit alamiyorum malesef kask kameralari var onlarda kafanda anten gibi dolaniyorsun ayri bir dert
Bunun gibi sikayetleri veripte etkili geri donuste az oluyor
3 kurusluk teneke aliyor her onune gelen sonra trafikte at kosturuyorlar iste -.-
Suraya koptum;
Ehliyetlerini kaptıran
sürücüler, doktordan 'Akli dengesi
yerinde' raporu aldıktan sonra
ehliyetlerine kavuşabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?