- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
telefoncuya neden sormadınız ki?
benim bilgim yok olsa yardımcı olurdum..
telefoncuya neden sormadınız ki?
benim bilgim yok olsa yardımcı olurdum..
2.mail adresi yokilginçmiş, 2. bir mail adresi tanımlamadınız mı? gizli sorunuz falan yok mu?
Az once gittim telefoncuyatelefoncuda mail şifrenizi değiştirmiş olabilirler mi?
evet geliyormail adresine girememe nedenin tam nedir ?
yanlış kullanıcı adı ya da şifre diye uyarı geliyor mu ?
evet geliyor
ve ben adreside sifreyide dogru girdigime eminim
zaten 3 aylik mail adresi gizli sorusu falan hersey aklimda
eski mail olda unuturdum belki
Canim sadece telefondan girme imkanim var bilgisayardan denemedimSadece cep telefonundan mi giremiyorsunuz? Bilgisayardan girebiliyor musunuz? Hic giremiyorsaniz sifremi unuttum secenegini takip edin. Biri sifrenizi degistirmis olabilir.
mailinizde kredi kartı numarası gibi önemli şeyler var değiştirmeye bakın o zaman.
belki de bir tuşu farketmeden eksik basıyorsunuz onları tek tek inceleyin, yapacak başka bir şey kalmıyor.
Canim sadece telefondan girme imkanim var bilgisayardan denemedim
sifremi unuttum secenegini takip ediyorum ikinci mail adresi istiyor ben telefon nosu yazmisdim
cunku baska mail adresi yoktu
Yok yok eminim tane tane defalarca denedim.
O mail sadece kk nu uyelik icin acmistim
onemli mail falan yok
Bence en kısa zamanda bir bilgisayardan da deneyin.
Telefonunuzun mail applicationı mı var yoksa safari gibi bir browser'dan mı giriyorsunuz. Misal Gmail için bir application mı var yoksa www.gmail.com diyerek mi giriyorsunuz. Applicationdan giriyorsanız bir de tarayıcınızdan girmeyi deneyebilirsiniz. Şifrenizde büyük/küçük harf, ya da i/ü gibi harfler var mı? Bunları doğru girdiğinizden emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?