E mail ve güvenlik sorunu

Mayonez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
447
482
103
Basima boyle birsey gelecegini hic dusunmezdim Dun gece birikmiş e-posta lari kontrol ederken benim hesabim kullanilarak bir alirveris sitesinden urun alindigini fatura bilgilerinin benim email adresine geldigini gordum Sok oldum resmen Hemen e mail adresini iptal ettim Bagli olan sosyal medyalarin (bu sitede dahil ) adreslerini değiştirdim Faturada yazan noyu bugun aradim Olan biteni uygun dille anlattim Kendisininde haberi olmadığını ve cok sasirdigini soyledi
Simdi sorum boyle bisey nasil olmus olabilir? Simdiki email adresimi korumak icin nasil önlemler almalıyım? Okuyan herkese teşekkürler 😊

sanal kart ile alışveriş yapıyorum.internetten alacağım ürün kadar içine limit aktarıyorum.bence bu şekilde daha güvenli olur.hesabınıza kartlarınızı kaydetmeyin.fatura size geldiyse sizin kartınız kullanılmadı mı?sadece emailse emaile telefon verip,hergün kontrol edin.çalınma durumunda falan hesabı geri alırsınız kolayca.

Basima boyle birsey gelecegini hic dusunmezdim Dun gece birikmiş e-posta lari kontrol ederken benim hesabim kullanilarak bir alirveris sitesinden urun alindigini fatura bilgilerinin benim email adresine geldigini gordum Sok oldum resmen Hemen e mail adresini iptal ettim Bagli olan sosyal medyalarin (bu sitede dahil ) adreslerini değiştirdim Faturada yazan noyu bugun aradim Olan biteni uygun dille anlattim Kendisininde haberi olmadığını ve cok sasirdigini soyledi
Simdi sorum boyle bisey nasil olmus olabilir? Simdiki email adresimi korumak icin nasil önlemler almalıyım? Okuyan herkese teşekkürler 😊
site tr****ol mu?

sanal kart ile alışveriş yapıyorum.internetten alacağım ürün kadar içine limit aktarıyorum.bence bu şekilde daha güvenli olur.hesabınıza kartlarınızı kaydetmeyin.fatura size geldiyse sizin kartınız kullanılmadı mı?sadece emailse emaile telefon verip,hergün kontrol edin.çalınma durumunda falan hesabı geri alırsınız kolayca.
Sadece email adresim kullanilmis

Sadece email adresim kullanilmis
o zaman bence oradan birilerine de bildirin ki sıkıntı olmasın belki bilginiz olmadan başka işlemlerde yapılmıştır.arada böyle karışıklıklar oluyormuş alışveriş sitelerinde.insanların hesabı hacklenip başka üyenin kart bilgisiyle pahalı ürünler sipariş falan ediliyormuş.sürekli takip etmekte fayda var.buarada ben o siteyi çok kullanıyorum son zamanlarda baya bir alışveriş yaptım umarım başıma birşey gelmez:KK43:

İsim benzerliğidir muhtemelen, yanlış e-mail vermiştir alışverişi yapan, size düşmüştür mail. Bu kadar tedirgin olacak bir şey yok, e-mail hesaplarımızla alışveriş yapamıyoruz bildiğiniz üzere. Bana da aynı isme sahip olduğum birinin kredi kartı ekstresi geliyor sürekli. Bankaya defalarca ulaşmama rağmen düzelmedi. Ben de harcamaları takip ederek eğleniyorum artık napayım.

Back
X