• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E nabiz beta hcg

Esramnllll

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
151
29
18
28
Son mens tarihi 25ekim olan gebeler ?
Kızlar idrar testi yaptım silik çıktı bugün kan verdim acilden şansıma kadın doğum doktoru tatile gitmiş acilden aldırdım ama e nabıza sonuç hala düşmemiş ne zaman düşer ve labarotuvari aradım 152cikmis sonuç ne oluyor ??

Son mens tarihi 25ekim olan gebeler ?
Kızlar idrar testi yaptım silik çıktı bugün kan verdim acilden şansıma kadın doğum doktoru tatile gitmiş acilden aldırdım ama e nabıza sonuç hala düşmemiş ne zaman düşer ve labarotuvari aradım 152cikmis sonuç ne oluyor ??
İdrar pozitif çıkmıştı zaten buda pozitif çıkmış sormak istediğiniz tam olarak nedir acaba ?

pozitif biliyorum ama insan emin olmak istiyor neyse hem sizin hormonlar yukselmis belli😀
Ee biliyorsanız ben dalga geçtiğinizi düşündüm kan vermişsiniz daha neyden emin olmak istiyorsunuz ? Burda sonuç negatif derse biri

e nabıza ne zaman düşer tekrar kan vereyim mi haftası bide son adet tarihi25ekim ordan hesaplanıyor galiba
E nabiza düşmesine gerek yok iki günde bir kan verirsiniz son adet tarihine göre hesaplanıyor

insanlar bellide ne mücadelelerle hamile kalıyor ve emin olmak istiyor bence tavrınızı değiştirin
Yeterli mücadeleyi veren bu konuda kitap yazacak bilgide oluyor neredeyse kendimden biliyorum. Hatta bu şekilde sizin gibi sorulunca gülüyor. 🤣

hemoglobin değeri hamilelikte önemli ya o değere etkisi olmaz mi
Gerçekten bu kadar bilgisiz misiniz ? Lütfen yanlış anlamayın sadece anlamaya çalışıyorum aksi takdirde bizimle dalga geçtiğinizi düşünecem

hemoglobin değeri hamilelikte önemli ya o değere etkisi olmaz mi
9 ay boyunca bir dünya kan vereceksiniz zaten bir şey olmaz. Olsaydı doktorlar vampir mi sürekli kan istesinler:)
Hayırlı olsun gebeliğiniz.

Back
X