Benimde 94.7 cıkmış hic bilgim yok doktor ne dedi sizeE2 74.47 Yüksek mi yardımcı olabilir misiniz
Fsh değerim Yüksek çıktı benim en fazla 10 olması gerekiyormuş benim 13.98 çıktıBenimde 94.7 cıkmış hic bilgim yok doktor ne dedi size
Benim fsh 5 ciktiFsh değerim Yüksek çıktı benim en fazla 10 olması gerekiyormuş benim 13.98 çıktı
İyi seninki normal çocuğun olması için en fazla 10 olması gerekmiş. Benim olmaz sanırımBenim fsh 5 cikti
Ilaclarla düzelen bise olması lazım benim turistler yüksek çıktı işte doktor 1 yıl beklemen lazım acele etme dediİyi seninki normal çocuğun olması için en fazla 10 olması gerekmiş. Benim olmaz sanırım
1 yıl bekle mi dedi diğer konularda yaşının 35 olduğunu ve eşinin 20 milyon spermi olduğunu yazmışsın lütfen bekleme canım 35 ten sonra sadece 6 ay deneme süren var ondan sonra tedaviye geçmelisin lütfen çok bekleme bana hep sorun yok bekle olur dediler herşeyi de yaptım ona rağmen 3buçuk yıl oldu hala hamile kalamadım tüp be eğe başlayacağım her ay ya kist çıkıyor ya kan değerleri düşük beklemekle kimsenin eline bişey geçmezIlaclarla düzelen bise olması lazım benim turistler yüksek çıktı işte doktor 1 yıl beklemen lazım acele etme dedi
Ben hormonlarıma baktirdim doktor gayet iyi dedi gecici olarak adet dönemim şehir dışına denk geldiği için başka doktora gittim ilk isim eve gidince kendi doktoruma gitmek olacak. Sperm değeri dusukmu acaba ondan mi olmuyor cocugum.1 yıl bekle mi dedi diğer konularda yaşının 35 olduğunu ve eşinin 20 milyon spermi olduğunu yazmışsın lütfen bekleme canım 35 ten sonra sadece 6 ay deneme süren var ondan sonra tedaviye geçmelisin lütfen çok bekleme bana hep sorun yok bekle olur dediler herşeyi de yaptım ona rağmen 3buçuk yıl oldu hala hamile kalamadım tüp be eğe başlayacağım her ay ya kist çıkıyor ya kan değerleri düşük beklemekle kimsenin eline bişey geçmez
Ilaclarla düzelen bise olması lazım benim turistler yüksek çıktı işte doktor 1 yıl beklemen lazım acele etme dedi
Tek tiroitim 5 cıktı başka hic bi hormon bozuk çıkmadı ilaç kullanmaya başladım oda düşürüyormuş zaten1 yıl bekle mi dedi diğer konularda yaşının 35 olduğunu ve eşinin 20 milyon spermi olduğunu yazmışsın lütfen bekleme canım 35 ten sonra sadece 6 ay deneme süren var ondan sonra tedaviye geçmelisin lütfen çok bekleme bana hep sorun yok bekle olur dediler herşeyi de yaptım ona rağmen 3buçuk yıl oldu hala hamile kalamadım tüp be eğe başlayacağım her ay ya kist çıkıyor ya kan değerleri düşük beklemekle kimsenin eline bişey geçmez
3 ay daha dene canım sonra tedaviye başla hatta rahim filmi de çektirebilirsin rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi varTek tiroitim 5 cıktı başka hic bi hormon bozuk çıkmadı ilaç kullanmaya başladım oda düşürüyormuş zaten
Biraz düşük canım 39 milyon olmalı takviye kullanabilir eşin de iyi bir üroloğa gitsinBen hormonlarıma baktirdim doktor gayet iyi dedi gecici olarak adet dönemim şehir dışına denk geldiği için başka doktora gittim ilk isim eve gidince kendi doktoruma gitmek olacak. Sperm değeri dusukmu acaba ondan mi olmuyor cocugum.
Biraz düşük canım 39 milyon olmalı takviye kullanabilir eşin de iyi bir üroloğa gitsin
Baya düşük desene keçi boynuzu suyu icicez bakalim tekrardan bi test yaptırır gerekli tedavileri başlatırız eğer aksilik varsaBiraz düşük canım 39 milyon olmalı takviye kullanabilir eşin de iyi bir üroloğa gitsin
Evet ilk 6 ay normal yollarla deneyelim inşallah gerek kalmaz filme3 ay daha dene canım sonra tedaviye başla hatta rahim filmi de çektirebilirsin rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?