E2 hormon degeri yuksek olup gebe olan varmi??

Ruya1245

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
143
150
53
Benim degerim 180 ve dr cok yuksek dedi.neden yuksek olur.4 ay once tup bebek tedavim oldu tedavi yarim kaldi dollenme olmadi ve okadar dr a gittim kimse yuksek demedi.rapor almaya calisiyorum bu siralar heyet raporu icin tekrar test istediler.orda eski testlerime bakarak soyledi dr.peki yuksek olup gebe olan varmi ????

Benim 84tü ve doğal yolla hamile kaldım yüksek olduğunu da söylememişti doktor

Merhabalar : yumurtalık rezervınız amh , fsh hormonal değerlerı bakılarak kontrol edilmelı. Ayrıca yapılacak usg ıle sağ ve sol yumurtalıktakı 3-9mm capında antral folikul ( yumurta kesecıklerı) sayımı yapılmalı, kist olup olmadıgı kontrol edılmelidir. Sperm morfoloji ile fertilizasyon( döllenme) arasında net bır korelasyon vardır. Sperm sayı ve hareketınin durumuna gore mikro akıskan sperm ayıklama çipleri ( microchıp metodu) ıle sperm secılebılmekte. Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.Döllenme problemlerınde Ca iyonofor denılen bazı kımyasallar ıle sperm aktıvasyonu yapılabılmekte ve döllenme oranı artırılabılmekte . Tüm bu bılgıler ısıgında bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…