E2 yi nasıl düşürebilirim ACİLL

Suziko 38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
110
1
96
Arkadaşlar Tüp bebek tedavisinde kullandığım ilaçlarla yumurtalarımın büyümesi normal fakat E2 düzeyim çok yükseldi...5 günlük değerlerim iyi seyrederken son günde 2200 artarak 5725 e yükseldi..iğnelerden sadece Lucrine devam edicem
Çatlatma iğnesini beklemeye aldı Drum

düşürmek için acil ne önerirsiniz ?
P.tesiye dek bekleyemedim cevaplarsanız sevinirim

:gitme:

bu senin mudahele edebilecegin bisi degil canim sende pkomu var ohss olmayasin

Gülenciiim evet pco var.... çatlatmak için iğneye kadar düşürebilsem toplanabilecek yumoşlar

OHSS olmaya az kaldııııı :sinifsinif:

araştırıyım ben başka biyerlerde ....fisfisfis

bencede yapabilecegin birsey yok
cikmis cikacagi kadar zaten ins pko olmazsin olursanda transferin ertelenir yani cok telas yapma yumoslar toplansin onemli olan o
kac yumurtan olmus ki

bencede yapabilecegin birsey yok
cikmis cikacagi kadar zaten ins pko olmazsin olursanda transferin ertelenir yani cok telas yapma yumoslar toplansin onemli olan o
kac yumurtan olmus ki

Dosyaya 13 tane büyüklüklerini yazmış Dr.....
yumoşlar toplanırsa transfere kadar tutunma katsayıları çok düşer diye biliyordum ...kalitesi düşer dedikleri olay yani ...fisfisfis .

dilaracım çok geçmiş olsun canım.....inşaallah bu iki günde düşer

sağol cınımmm .....yerimseniben

inşaalllaaahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

düşerse yine hikayelere devam :kedi:

benim e2 8500 lerdeydi...ilacı kesti doktor 30 yumurtamdan 3 tanesi oldu....transfer edildi.....kesinlikle kalite düşüyo

Merhaba
Benim de E2 seviyem 5000 falandı çok korkmuştum ohss olur da tedavim iptal olur diye. Yumurta toplamadan hemen sonra bana serum takmışlardı sıvı kaybını önlemek için. (Bu çok önemli) Doktorumun da tavsiyesiyle sürekli protein aldım ve günde 3-4 Litre su içtim. Tuvaletten çıkamadım resmen ama dayandım. Sabah bol peynir, muhakkak 2 haşlanmış yumurta, büyük bir kupa süt, öğleyin et-tavuk, balık hatta ciğer yedim. Ekmek çok az yedim sürekli protein aldım ( tuz asla kullanmadım) ve ohss olmadan atlattım. Bir de protein kaybını önlemek için Deltacortril adında bir ilaç kullandırttı doktorum transfere kadar bir sorun isterseniz doktorunuza. Bol sıvı almanız çok öenmli. Bol şanslar..

selam suzidilara benim tedavimde son günlerde E2'imin 6.000'i geçtiği oldu... benim de 1 gün sadece lucrinle devam ettik, ertesi gün 3.000'e düşmüştü. ama yumurtalar da durmuştu büyümesi. tekrar puregon yapıldı... ve sonraki gün çatlatma aldım. ve ohss olmadım. bence sakin ol, doktorun belli ki ölçüp bakıyor ve ona göre önlem alıyor. OHSS oalcağım diye kendini şartlama, protein ağırlıklı beslenmemi ve bol su içmemi istemişlerid bir de benden.
inşallah güzel bir haberle sonuçlanır tedavin.

benim e2 8500 lerdeydi...ilacı kesti doktor 30 yumurtamdan 3 tanesi oldu....transfer edildi.....kesinlikle kalite düşüyo

30 yumurtadan mı 3 embriyo oldu :bbo:
ne kadar kaliteli olursa tutunup sağlıklı gelişimi o kadar sağlam olurmuş...şimdiden başlamak gerek destekleyici bişeyler yemeye içmeye....

Merhaba
Benim de E2 seviyem 5000 falandı çok korkmuştum ohss olur da tedavim iptal olur diye. Yumurta toplamadan hemen sonra bana serum takmışlardı sıvı kaybını önlemek için. (Bu çok önemli) Doktorumun da tavsiyesiyle sürekli protein aldım ve günde 3-4 Litre su içtim. Tuvaletten çıkamadım resmen ama dayandım. Sabah bol peynir, muhakkak 2 haşlanmış yumurta, büyük bir kupa süt, öğleyin et-tavuk, balık hatta ciğer yedim. Ekmek çok az yedim sürekli protein aldım ( tuz asla kullanmadım) ve ohss olmadan atlattım. Bir de protein kaybını önlemek için Deltacortril adında bir ilaç kullandırttı doktorum transfere kadar bir sorun isterseniz doktorunuza. Bol sıvı almanız çok öenmli. Bol şanslar..

MERHABA

demek ki şimdi hamilesin öyle mi opuyorumnanaktan ne güzelll ohhh ohhhhh darısı başıma kaydirigubbakcemile5

Drun elbette ki senin sağlığından endişe etmedi ki toplama aşamasına geldiniz tatlım
5000deyken kestik ama yükselmesi durmadı benim 3 gün ölçtük hala yükselmeye devam :sinifsinif:

toplama evresine gelemedim ben :1rolleyes:
çatlatma iğnesini yapmadım bıraktım .bugün adetimin 16. günü yumoşlar nasıl çatlar artık bilemem CADIARZU

selam suzidilara benim tedavimde son günlerde E2'imin 6.000'i geçtiği oldu... benim de 1 gün sadece lucrinle devam ettik, ertesi gün 3.000'e düşmüştü. ama yumurtalar da durmuştu büyümesi. tekrar puregon yapıldı... ve sonraki gün çatlatma aldım. ve ohss olmadım. bence sakin ol, doktorun belli ki ölçüp bakıyor ve ona göre önlem alıyor. OHSS oalcağım diye kendini şartlama, protein ağırlıklı beslenmemi ve bol su içmemi istemişlerid bir de benden.
inşallah güzel bir haberle sonuçlanır tedavin.

SELAAAMMM

ne güzelll sizinkiler düşmüşşş benim düşmedi o anda ve artık toplama evresi geçildi
16.günümdeyim ve kalite düşünce verim olmaz tedavi ya düşük ya kanama ile sonuçlanıyo okuduğum kadarıyle
inşşaaalllah bi daha ki sefere uygularım dediklerinizi :kedi:

bi de bu akıntı var bende kaçgündür ne zaman bitecek CADIARZU

Son düzenleme:
Arkadaşlar Tüp bebek tedavisinde kullandığım ilaçlarla yumurtalarımın büyümesi normal fakat E2 düzeyim çok yükseldi...5 günlük değerlerim iyi seyrederken son günde 2200 artarak 5725 e yükseldi..iğnelerden sadece Lucrine devam edicem
Çatlatma iğnesini beklemeye aldı Drum

düşürmek için acil ne önerirsiniz ?
P.tesiye dek bekleyemedim cevaplarsanız sevinirim

:gitme:

Merhaba suzi nerede yaptırıyorsun merak ettim bide doktorunu ben fakültede çalıştımda Kayseride

Doudou çok özür dilerim bu sayfaya girmemiştim hiç
Ercan Beyle denemiştik ilkini

şimdi 2.denememdeyim Nurettin Beyle
ve yine e2 5000 i geçti 9. günde:96:

Yarın yumoşlar toplanacak inşaallah :16:

hayırlı olsun inşallah iyi olur bende ohss olmuştum çok zor 5000 çok yüksek ama talihin açık olsun toplandıktan sonra e2 yükselmeye devam ederse transfer olmaz belki gelecek aya konulur doktoru söyledi mi her iki şıktada hayırlara vesile olsun :49:

Back
X