e2 yüksek çıkması neden olur

Deniz derya

BEN HAYAL KURMADIM. DUA ETTİM !!!
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
170
170
23
33
Sayin doktorum ben yeni tüp bebeğe başladım. Pazartesi gününden beri gonal f kullanıyorum 4 gün oldu. Doktorum çok yumurta olduğunu söyledi sağda 16 solda 10 fakat büyüme henüz yok. Ayrıca benim e2 im 1200 çıktı be doktorum tüp bebek tedavisini iptal etmek istedi. Bu arada bir kutu iğnesi bitirdim . Sonra tekrar devam edelim eğer e2 yükselmeye devam ederse embriyo dondurma işlemi yaparız dediler . Ne yapıcam bilmiyorum . Kafam çok karışmış durumda yardımcı olabilirmisiniz

Sayin doktorum ben yeni tüp bebeğe başladım. Pazartesi gününden beri gonal f kullanıyorum 4 gün oldu. Doktorum çok yumurta olduğunu söyledi sağda 16 solda 10 fakat büyüme henüz yok. Ayrıca benim e2 im 1200 çıktı be doktorum tüp bebek tedavisini iptal etmek istedi. Bu arada bir kutu iğnesi bitirdim . Sonra tekrar devam edelim eğer e2 yükselmeye devam ederse embriyo dondurma işlemi yaparız dediler . Ne yapıcam bilmiyorum . Kafam çok karışmış durumda yardımcı olabilirmisiniz
Merhabalar : tüp bebekte yumurta büyütme safhası ( indüksıyon ) deneyım gerektıren bır aşamadır.( özellıkle sızın gıbı cok yumurta olması durumu-polıkıstık over) Yetersız ılac dozunda yumurta büyümeyebılır .yüksek dozda ise ohss denilen yüksek e2 düzeylerı , karında şişkinlık, nefes darlıgı ve karında sıvı birikimi ıle giden cok agır bır tablo olusabılmekte. Bu bılgıler ışıgında bol şans dılerım.

Back