E2 yüksekliği

mrv543

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
13
8
6
31
Merhaba, e2 hormonum yüksek çıkıyor250. Diğer değerlerim normal e2 si yüksek olup hamile kalabilen var mı

Adet döneminin kaçıncı günü bakıldığına bağlı bu deger. Misal Adet oldunuz 1. Gün saydınız. Sallıyorum kanı da 14. Gün verdiniz ve bu değer cikti gibi. Yanlış hatirlamiyosam e2 aynı zamanda gelişen yumurta sayısıyla alakalı yükselen bi değerdi. Aylar oldu ama misal tüp bebekte iken 1400 lu degerlere çıkmıştı benim ve 10 üzeri yumurtam vardı.

Adet döneminin kaçıncı günü bakıldığına bağlı bu deger. Misal Adet oldunuz 1. Gün saydınız. Sallıyorum kanı da 14. Gün verdiniz ve bu değer cikti gibi. Yanlış hatirlamiyosam e2 aynı zamanda gelişen yumurta sayısıyla alakalı yükselen bi değerdi. Aylar oldu ama misal tüp bebekte iken 1400 lu degerlere çıkmıştı benim ve 10 üzeri yumurtam vardı.
Sizi bütün yorumlarda görüyorum 😂😂

Adetinizin kaçıncı günü yaptırdınız?

İnan çalışıyorum hamile hamile daha yeniyim hamilelikte aşırı yorucu oluyor ayaklarım felaket ağrıyor
Aman dikkatli ol. Korkutmak istemem ama nedense son zamanlarda rahim ağzı kisalmasj çok sık görülmeye başladı. Bende bu yüzden evde yatmak durumunda kaldım. Yapılan asilardan mi neyden bilmiyorum ama çok fazla var. Doktorun arada kontrol etsin vajinal. Kaçıncı haftadasin

Aman dikkatli ol. Korkutmak istemem ama nedense son zamanlarda rahim ağzı kisalmasj çok sık görülmeye başladı. Bende bu yüzden evde yatmak durumunda kaldım. Yapılan asilardan mi neyden bilmiyorum ama çok fazla var. Doktorun arada kontrol etsin vajinal. Kaçıncı haftadasin
5

adetimin 3. Günü baktırmıştım

Adet döneminin kaçıncı günü bakıldığına bağlı bu deger. Misal Adet oldunuz 1. Gün saydınız. Sallıyorum kanı da 14. Gün verdiniz ve bu değer cikti gibi. Yanlış hatirlamiyosam e2 aynı zamanda gelişen yumurta sayısıyla alakalı yükselen bi değerdi. Aylar oldu ama misal tüp bebekte iken 1400 lu degerlere çıkmıştı benim ve 10 üzeri yumurta
Adetinizin kaçıncı günü yaptırdınız?
3. Günü yaptırdım fsh 8 lh 10 e2 250 geldi 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor adetlerim de düzenli

Benim de e2 835 çıktı. 6 şubat adetin 2.günü gonal f kullanmaya başladım aşılama için. Bugün 10.gün. Dün yaptım e2 testini. Normal mı bu değer

Back
X