ebay mi aliexpress mi?

narlekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
159
14
68
Samsun
kızlar hepimiz en uyguna en iyi şeyi almak isteriz bu konuda hemfikir olmalıyız. markafoni, trendyol, limango gibi siteler uygun olmasına rağmen bazen yeterli kalmıyor. şimdi ebay hakkında çok yorum var. duydunuz mu bilmiyorum ama aliexpress diye bi site var. ebay gibi. ama hiç güvenip alamadım henüz bir şey. ebayı düşünüyorum ama şimdi aliexpress de çok uygun. fikri olan var mı?

bende çok düşünmüştüm ebayden alışveriş yapmayı ama gümrükte takılma ve extra vergi ödeme ihtimali yüksek bu yüzden almaktan vazgeçtim ben. şimdi yüksek miktarda vergi ödedikten sonra aldığımız ürün uygun fiyata olsa bile vergi ödediğimiz zaman Türkiyede satılan fiyatlara denk gelir diye düşündüm ve alışveriş yapmadım o siteden

ebayden hiç alışveriş yapmadık ama aliexpress alışveriş yaptığımız bir site. Orda önemli olan satıcının levelı diyeyim, yani feedbacki puanı yüksek satıcılardan alışveriş yapmak.. Bizim aldığımız ürünler ücretsiz kargoyla geliyor öyle seçiyoruz, 15 günü buluyor gelmesi bazen bir aya yaklaşıyor. Dikkat edilecek diğer noktalar 100dolar üzeri alışverişler ve telefonlar gümrükten geçmiyormuş. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ben aliexpress ten ürün alıyorum, şimdiye kadar birçok ürün aldım sorun olmadı. Şimdi bikini almak istiyorum, günlerdir bakıyorum kararsızım çünkü çoğu bikininin gerçek resmini koymuşlar (V.S. mankeniyle), kendi yaptıklarını değil. Giyim alan oldu mu?

bende aliexpress den çok alışverş yaptım ayrıca takst olayıda var.kızıma hep ordan alıyorum mesela.kenimede bikaç bişey almıstım elbise mesela.birebir aynısı geldi hep.çokda memnunum.

Bemde aliexpress den alisveris yaptim 24 martta
Kargp takibi halen gorunmuyor.acaba kac ginde gorunmeye basliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…