Ebegümeci buharına oturarak tüpleri açılan var mı?

evet ben varım.. ebegumecini kaynayan sutun içine atıp buharında oturarak tuplerım acıldı , şu an kızım 3 yasında arkadaşlar , bence denemeye değer
cnm ebegümeci aktarlarda satılıyormu?
birde ne kadar süte ne kadar ot atcaz önemlimi o?:KK51:
Allah analı babalı buyutsun evladını da,darısı tum isteyenlere:KK200:

Merhaba arkadaşlar, hem pkos'um hem de tüplerim tıkalı. Bu zaman kadar hormon testlerim hep sorunluydu. En son yaptırdığım hormon testlerim de her şey normaldi. Prolaktinim bile normaldi. İlk defa yüksek çıkmadı. Hala adet olamıyorum, olsam da 2-3 damla damla oluyor. Annemin bir arkadaşı ebegümeci kaynatıp bir hafta boyunca buharına oturmamı, tüplerimin açılacağını söyledi buyöntemi deneyen var mı?

Canım ebe gümeci değilde ben Bu ay inciri kaynatıp buharına oturdum on gün sonrada mor soğanla sarımsağı kaynatıp buharında oturdum umarım hamileyimdir işe yararsa muhakkak msj atarım ama bnm tüplerin açık tek sıkıntım yumurtalıklarımın yaşlı olması aşılama denedik tutmadı Allah yardımcımız olsun ama adet olmuyosan SOĞAN suyu kaynat ve sabahları at karnına iç derim

cnm ebegümeci aktarlarda satılıyormu?
birde ne kadar süte ne kadar ot atcaz önemlimi o?:KK51:
Allah analı babalı buyutsun evladını da,darısı tum isteyenlere:KK200:

selam, ebegümecini sokaklarda bulabılırısnız geniş geniş yaprakları vardır yol kenarlarında cıkar ama bulamassanız aktarlara bır danısın. 2 kılo sütün içine 1 kılo kadar yaprak attım ben süt tamamen buharını kesene kadar da buharda oturun. ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım darııısı tum ısteyenlerın basına olur ınsallah

evet ben varım.. ebegumecini kaynayan sutun içine atıp buharında oturarak tuplerım acıldı , şu an kızım 3 yasında arkadaşlar , bence denemeye değer

Merhaba ebegumecine kacgun oturdunuz
Ondan sonrami hamile kaldiniz
Hatirlarsaniz ve cevaplarsaniz sevinirim :)

Back
X