Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilkveson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
569
8
96
45
Eskişehir
arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

bizi düşünüp vakit ayırdığın için teşekkür ederim.benim bir sorunum var oturduğum ilçedeki doktorlar genelikkle sezeryandan yana ama ben herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum.doktorlar bişekilde bi bahane bulup ameliyata alıyolar.bana bi akıl verir misin

öncelikle hiç bir komplikasyon yoksa normal doğumu tercih edin.sezeryan bir ameliyattır yani doğum şekli değildir.ameliyat demek kesmek demektir.ama bebeği ve seni herhangi bir riske sokacaksa tabiki sezeryan olmak gerekir.normal doğumda 2 saat sonra ayağa kalakrsınız ama sezeryanda 1 haftayı geçer.keyfen sezeryan olmayın derim.saygılar.

merhaba, ben de bi şey soracağım. ben 19 nisanda kürtaj oldum halen regl olmadım ıdrar testı yaptım belli belirsiz cıktı kan testı yaptırdım 6.8.cıktı nedir şimdi bu? kanda yapılan testlerde degısıklık oluyo mu? yanı kımı 5 kımı 10 yardımcı olabılır mısın

arıncım ben bu konuda uzman değilim ama bende kürtaj oldum ve bir süre yaptığın testlerde hcg miktarı gebe olmayan birinden fazla cıkabılır.çünkü yeni kürtajolduğundan daha hormonar dengelenmemiş olabiliyor.

merhaba bende birşey sorcam benimde çatı kemiklerim çok acıyor son zamanları oldu çocoktan dolayı mı 1 haftam var doğumuma birde siz doğum yaptırıyorsunuz dimi kesi yapılacağı zaman siz mi doktor mu yapıyor

selam ilkveson. öncelikle bizlere vakit ayırdığın için sağol. bende birşey soracağım. 10 haftalık hamileyim. ilk başarda göğüslerimde özellikle sabahları çok fazla hassaslık oluyordu dokunamıyordum neredeyse. şimdi o hassaslık kayboldu. kaybolması normalmi yoksa göğüs hassasiyetinin hamileliğin son dönemine kadar devam etmesi gerekirmiydi? Birde arada bel ağrılarm oluyor bu normalmidir, bana daha erken gibi geliyor ama. Cevabın için şimdiden teşekkür

sevorane bı sey sorcam ben kürtajdan 15 gun sonra korunmadım ama 1 kere birlikte oldum kürtajdan sonra 32 gün geçti, hcg hala olur muki_

canım hamilede olabilirsin tabiki.benim bebeğim büyüktü biraz.16 haftalıktı.zaten yaklaşık 35- 40 gün sonra adet olman gerekiyor.sen biraz daha bekle bakalım ozaman hcg miktarı artış gösterirse hamilesin demektir.

ben 7 haftalıkken aldırdım ama ıdrarda cıkıp kan da 6.8 cıkması garıp bılmıyorum kı beklıyım dıyorum 40 gun bı dolsun ona gore yapım dı mı) hamilesin dua et bana:)

İlk ve son hoşgeldin ama yandın sen ablacım.Burada okdar çok hamile ve benim gibi hamilelik isteyen var ki...İşin zor yani .Bitmez senin çilen ah ah bitmez.Şaka bir yana o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Bilgilerini bizlerle paylaşmak istemen ne ulvi bir davranış.Bir ebeden de bu beklenir zaten.Fakat canım darılmazsan küçük bir şey söyleyeceğim.Küçük melekciklerimizi kucağımıza verip bebeğimizle beraber bizlere de hayat veren her gün sayısız mucizenin gerçekleşmesine yardımcı olup gözleriyle tüm benliğiyle bu mucizeye tanık olan bir ebemizin hayata daha iyimser bakıp biz annelik için yanıp tutuşan yüreklere su serpmesi gerekmez mi? Bence o 'hayat çok acımasız ' sözü yazmamalı orada.Hadi biz yazsak neyse.Hayat hiç acımasız olur mu ne kadar iyi ve cömert.Bize de acıyacak ve bebişlerimizi getirecek.Nacizane bir tavsiye sadece.Şimdiden yardımların için teşekkürler.

arın dr size 3 ay yasakladı bebeği değilmi bu süre işte hormonların yerine gelmesi için bir zamandır.3 ay sonunda yapacağın testlerin sonuçları gerçektir.şuan lohusa sayılırsın.saygılar.

egemen ayaklarında ve ellerindeki şişlikler önemli olabilir tansiyon takibi öneriririm şiddetle..tansiyonun eğer normailse ayaklarını günde bir saat yukarıda tut.preeklemsi denilen gebelik zehirlenmesine karşı uyarıyorum seni tansiyona dikkat birde idrar tahlili yaptırın.idrarda protein varmı baktırın

Hadi bir soru da ben sorayım.Millet bebği düşsün diye damlardan atlar hoplar zıplar bebeğine bir şey olmaz da benim bebeğim bir düştüm diye öldü.Acba tekrar aynı şeyi yaşma riskim ne kadar.Bir de bu ay yumurtm gelişmemişti.'0 mm olması gerkirken 5 mmdi.Bu hep mi böyleydi acaba.Yoksa bu ay için mi?Bu arad klomen tedavisine başladım.Acaba hemen hamile kalır mıyım?Ha bir şey daha v ar ben demiştim çilen bitmez diye soruyorum bak sıkı dur.Ben bekarken 7 gün adet görürdüm. 2 senedir 2 gün ve neredeyse İki ped adet görüyorum.Sence ben menopoza mı giriyorum.Bebeğim olmaz mı acaba.Adetin az gelmesi yumurtlama bozukluğundan mıdır?Yani yumurtanın küçük olmasıyla bir ilgisi var mıdır

Teşekküe Ederim Cnm.tansiyonum Genelde Düşük Oluyo.ayaklarimi Yükseke Uzatinca Iniyor Fakat Akşam Yine şişiyo.ama Geçen 3 Gün önce Davul Gibiydi.yürüyemiyodum.şimdi Daha Iyi.

tugbaer son günlerin olduğu için bebek son dönüşlerini yapıyor bu yüzden fazla ayakta kalmamanı öneririm.yatarak vakit geçir.epizyoyu dr açar ve dr diker ama acil doğumlarda ebe açar ve dr diker..epizyo yani kesme senin demenle.epizyoyu kafana hiiiiç takma duymazsın saygılar

Back
X