Ebru Gündeş'in bilinmeyen kız kardeşi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Şarkıcı Ebru Gündeş'in bilinmeyen bir kız kardeşi ortaya çıktı.

Hürriyet'te yer alan habere göre
Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde babası Remzi Gündeş’in aynı zamanda ev olarak da kullandığı ve sahibi öldüğü için mirasçıları tarafından satışa çıkarılan dükkanını satın almıştı.

20 senedir antika dükkânında yaşayan Remzi Gündeş’in, Ebru Gündeş’in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikten otuzlu yaşlarda bir kızının daha olduğunu söyledi.

Kimselerin bilmediği Ebru Gündeş’in kız kardeşinin fotoğrafıysa Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıktı. Ebru Gündeş’in kardeşi Aslıhan’la hiç görüşmediği öğrenilirken, Aslıhan Gündeş’in 2 yıl önce Ebru Gündeş’in konserine gittiği attığı şu Tweet’le ortaya çıktı.

Aslıhan Gündeş, sosyal medya hesabından ablasına “Konser süperdi, sen de öyle. Göz göze geldik beni gördün, hayırlısı böyleymiş. Ben buralardayım. Seni Seviyorum” yazdı.

“Ben kızıma bir şey yapamadım, kızım bana yardımda bulundu” diyen baba Remzi Gündeş’in kızı Ebru Gündeş’ten her ay 5 bin TL para yardımında aldığı da program yorumcuları tarafından dile getirildi.

kızkardeinin ne suçu varki acaba ünlü olmadan önce zeytinburnunda tekstil atölyesinde çalışırken annesi ile Ebru Gündeşe sahip çıkmadılarda bu kadar görmezden geliyor bilemeyiz yaşadıklarını tabii

Babası ölmüstü kız. Kardesiyim die bağırıo yanlız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…