Ebru Öztürk ve Ebru Füsun Işık-anadolu saglik merkezi

ogretmenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.565
0
156
İstanbul
arkadaslar,
ben de harıl harıl doktor arayısına başladım daha önceden ne yazık ki bir düşüğüm var
Anadolu Sağlık merkezinde bu iki bayan doktor var bir de burdan okuduğum Harika Bodur varmiş Acıbadem hastanesinde.
Siz acaba taniyor musun bu doktorlari tecrubelerinizi paylasıp, yardimci olursaniz cok sevinirim...

slm arkadaşlar....bende ebru füsün ışık a gitmek istiyorum.çok memnunum diyen arkadaş sonrasındada memnun kaldın mı acaba.bilgilendirirsen sevinirim.

Ebru Füsun Işık artık anadolu sağlık merkezinde değil. Ebru Öztürk ise tüp bebek doktoru. benim ilk gebeliğimdeki doktorum Ebru Füsun Işık'tı. Şimdi ise yine aynı hastaneden dr. Nuri Ceydeli'ye gidiyorum ve çok memnunum.

Kızlar Ebru Fusün Işık'a gidiyorum. Çok memnunun. Tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba, biliyorum siz yazalı epey olmuş, Ebru hanım artık ASM'de değil ama size bir sorum olacak. Ebru Füsun Işık'tan memnunmuydunuz?
Ben Bursa'dayım, bebeğimi yeni kaybettim ve güvenilebilir bir doktor araştırıyorum. Ebru Hanım da artık Bursa Acıbademdeymiş, ona gitmeyi düşünüyorum. Hakkında bilgi verebilir misiniz?

Deryacım, Ebru Hanımdan memnundum ben. Pozitif ve sıcak bir insan. Kendini çok rahat hissedersin yanında...

Ben 32 haftalık hamileyken ASM'den ayrılıp Alman Hastanesine geçmişti ve ben doğumumu Nuri Bey de yaptım. Ebru hanımın nasıl doğum yaptırdığı ile ilgili yorum yapamıycam ama dediğim gibi sıcak kanlı,pozitif bir kişi. Rahatlıkla soru sorabilir ve yanıtlarınıda uzunca kendisinden dinleyebilirsin.

Bursa'da arkadaşlarım var istersen senin için doktor ismi alabilirim.

Umarım sağlıkla bebişini dünyaya getirirsin canım...

Nuri bey nasıldı peki doğum konusunda.

çok teşekkür ederim canım ya, bi an kimse cevap vermeyecek sandım
İnsanı rahatlatması bilgi vermesi de çok önemli benim için fakat detaylara önem vermesi ve bilgili olması da çok önemli. Bebeğimi yeni kaybettiğim için çok evhamlıyım, kimseye güvenemiyorum. Çok doktor gezdim Bursa'da, ama bana o güveni veren doktor henüz bulamadım. Şimdi Ebru hanım ve Aylin Akşan'ı araştırıyorum. Bakalım hayırlısı artık. Çok teşekkür ederim canım

Nuri bey nasıldı peki doğum konusunda.

Nuri Bey için söylenecek tek şey mükemmel bir doktor :)
Normal doğum diye gittim, uzunca sancı süresinden sonra sezeryan oldum. 2. gün ayağa kalktım ve hiç yatmadım. Ağrımda olmadı hiç... O günden sonra kızımı kendim alıp emzirdim...

Nuri Bey'e güvenebilirsiniz... Tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…