Saçlarını korumak için doğal bir maskeye başvuran Şallı, karışımının tarifini de verdi: 1 yumurta sarısı, 3 yemek kaşığı kekik yağı, 3 yemek kaşığı badem yağı ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı yer alıyor. Bu maskeyi saçınıza uygulamadan önce, saçınızı yıkayıp ıslaklığını havluyla almanız gerekiyor. Ardından bu karışımı saçınıza sürüp 45 dakika bekletip saçlarınızı yıkayın.
Bütün makaleyi yazmayım dedim. Bu arada konu açmadan önce biraz araştırma yapılmalı diye hep söylerim.kaydirigubbakcemile5
canım ebru şallıda saçmı varki onun bakımını niye özellikle istiyosun anlamadım...sana çevremde kadın erkek herkesin kullandığı yılan yağını öneririm kelleşmek üzere olan erkekler bile saça kavuştu ki seninki daha kolay kendine gelir mutlaka dene derim ....
canım ebru şallıda saçmı varki onun bakımını niye özellikle istiyosun anlamadım...sana çevremde kadın erkek herkesin kullandığı yılan yağını öneririm kelleşmek üzere olan erkekler bile saça kavuştu ki seninki daha kolay kendine gelir mutlaka dene derim ....