Ebruferdi

Ebruferdieren

Catlakkk
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
35
13
3
Merhaba daha yeni katıldım aranıza ya geçen gün rahatsızlandı yeni evliyim ve çocuk istiyoruz neyse geçen gün hastaneye gittik eşimle burnum kanamisti ve başımda ağrı vardı ama ondan öncesinde kan tahlili istedim korunmadigimiz için benim gebelik şüpheli çıktı hcg beta 6.48 çıktı doktor net bisey demedi sadece gebelik şansı yüksek dedi net bi sonuç için 1 hafta sonra tekrar kan tahlili yaptirman lazim dedi gönderdi aradan 4 gün geçti ve hasta oldum acaba üstüne mi görüyorum lütfen bu konu hakkında bilgi verir misiniz

tekrar doktora gitmelisin canım.. 6.48 şüpheli de olsa hamileliğin varlığını gösteriyor.. kanaman olmuş kimyasal gebelik olabilir.. olmama ihtimali de var.. kan değerine tekrar baksın artış olup olmadığına... acile gidip baktır derim

tekrar doktora gitmelisin canım.. 6.48 şüpheli de olsa hamileliğin varlığını gösteriyor.. kanaman olmuş kimyasal gebelik olabilir.. olmama ihtimali de var.. kan değerine tekrar baksın artış olup olmadığına... acile gidip baktır derim
Kimyasal gebelik nedir ilk defa duydum canim ya zaten yarın gidicek hastaneye tekrar kan tahlili yaptiric

1 ) Kimyasal gebelik nedir?

Genel olarak kimyasal gebelik, normal hamilelik bulunmadan döllenen yumurtanın, daha sağlıklı bir şekilde embriyonun gelişme göstermeden devam etmesi ve sadece laboratuvar tetkikleri ile hamilelik testleri yardımı ile tespit edilmesi durumudur. Daha çok hamilelik testlerin de incelenen hamilelik hormonunun BHCG yüksek çıkması halinde (+) olur. Bu durum da çok sağlıklı bir hamilelik meydana gelmez. Çünkü anne rahminin içine yerleşemeyerek, düşük ile kendi kendine sonuçlanır. Kimyasal gebelik durumu, oldukça fazla karşılaşılan bir durumdur. Kimyasal hamilelik yaşayan birçok kadın, bu durumun farkına dahi varmamaktadır.

Ya

şöyle söyleyim ben perşembe günü adet olmak lazımdı ama 2 gün önceden oldum sabah çok az pembemsi gibiydi ama şimdi normal adet gördüğüm gibi geliyo canim

Ya bide benim annemin kardeşime hamileyken hep üstüne görmüş ve 3 aylıkken hamile oldugun öğrenmiş ama doğum yapana kadar adet görmüş acaba bende mi anneme çektim

anladım canım.. olabilir belki genetik bir durum vardır.. yarın verdiğin kanda değerinde artık olmuşsa eğer doktor ona göre sana ilaç verir ;)

Back
X