- 26 Nisan 2016
- 35
- 13
- 3
- Konu Sahibi Ebruferdieren
-
Kimyasal gebelik nedir ilk defa duydum canim ya zaten yarın gidicek hastaneye tekrar kan tahlili yaptirictekrar doktora gitmelisin canım.. 6.48 şüpheli de olsa hamileliğin varlığını gösteriyor.. kanaman olmuş kimyasal gebelik olabilir.. olmama ihtimali de var.. kan değerine tekrar baksın artış olup olmadığına... acile gidip baktır derim
Kimyasal gebelik nedir ilk defa duydum canim ya zaten yarın gidicek hastaneye tekrar kan tahlili yaptiric
şöyle söyleyim ben perşembe günü adet olmak lazımdı ama 2 gün önceden oldum sabah çok az pembemsi gibiydi ama şimdi normal adet gördüğüm gibi geliyo caniminşallah değildir canım.. ama kanaman varsa sıkıntı.. kanaman yoğun mu çamur gibi mi leke gibi mi _?
Ya bide benim annemin kardeşime hamileyken hep üstüne görmüş ve 3 aylıkken hamile oldugun öğrenmiş ama doğum yapana kadar adet görmüş acaba bende mi anneme çektiminşallah değildir canım.. ama kanaman varsa sıkıntı.. kanaman yoğun mu çamur gibi mi leke gibi mi _?
Ya
şöyle söyleyim ben perşembe günü adet olmak lazımdı ama 2 gün önceden oldum sabah çok az pembemsi gibiydi ama şimdi normal adet gördüğüm gibi geliyo canim
Ya bide benim annemin kardeşime hamileyken hep üstüne görmüş ve 3 aylıkken hamile oldugun öğrenmiş ama doğum yapana kadar adet görmüş acaba bende mi anneme çektim
Inşallah canim verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim biraz da olsa için rahatladı kafaya taka taka depresyona gördüm resmenanladım canım.. olabilir belki genetik bir durum vardır.. yarın verdiğin kanda değerinde artık olmuşsa eğer doktor ona göre sana ilaç verir
Inşallah canim verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim biraz da olsa için rahatladı kafaya taka taka depresyona gördüm resmen
Inşallah canim biran önce yarın olsun da inşallah hayırlı haberler alırım :)rica ederim canım.. içini ferah tut sen inşallah sağlıklı bir gebeliktir :)
Inşallah canim biran önce yarın olsun da inşallah hayırlı haberler alırım :)
Tamam canıminşallah canım sonucu yaz canım buraya merak ederim :)
Ilk başta varmış ama tutunamayip düşmüş canim o yüzden de erken adet olmuşum doktor öyle dediinşallah canım sonucu yaz canım buraya merak ederim :)
Ilk başta varmış ama tutunamayip düşmüş canim o yüzden de erken adet olmuşum doktor öyle dedi
Evet doktor da öyle şöyledi kimyasal gebelik olabilir diye hayırlısı olsun bakalım dediğin gibi bu dahaki aya inşallaho zaman kimyasalmış canım.. bir sonraki aya inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?