Ece Erken: Eşim beni kıskanıyor

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Yeni evli sunucu Ece Erken eşini İstanbul’da bırakıp iş için Bodrum’a geldi. Erken, eşinin iş konusunda kıskançlık yaptığını söyledi.

Çiçeği burnunda gelin Ece Erken, Bedrom adlı gece kulübünün açılışı için soluğu Bodrum’da aldı. Dünyaca ünlü rapçı P. Dady’nin oğlu Guincy’nin DJ’lik yapacağı açılış öncesi kameraların karşısına geçen Erken, gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Eşiniz kıskançlık yapıyor mu?” sorusuna Erken, “Biraz kıskanıyor. İşle alakalı özellikle tembihliyor” cevabını verdi. Demet Akalın’da açılışa katılacağını ama Hira bebeğin rahatsız olmasından dolayı gelemediğini söyleyen Erken sonrasında Guincy’le jetski keyfi yapıp stres attı.

Kendisinden 11 yaş küçük genç işadamı Serkan Uçar ile yıldırım nikahıyla evlenen Ece Erken suskunluğunu bozdu.

"BİZİM AİLELERDE SIKINTI YOK"
Sabah'ta yer alan habere göre, Eşinin ailesinin istemediği iddia edilen Erken'in eşi, "Bizim ailelerde sıkıntı yok. Sadece haber vermeden yani kendi arkadaşlarımız arasında nikah olduğu için ona bozuldular" dedi.

"EVLİLİK YÜZÜĞÜMÜ ORTA PARMAĞIMA TAKIYORUM"
Ece Erken ise arkadaşlar arasında gerçekleşen nikah için "Serkan da bende öyle istedik zaten beklemenin bir anlamı yoktu. Yüzük, parmağıma olmadığı için orta parmağıma takıyorum. Yüzük düşüyor." dedi.

BALAYI AMERİKA'DA
Çiçeği burnunda ünlü çift katıldıkları bir davet sonrası bayramdan sonra düğün yapacaklarının haberine verdi. "Balayını nerede yapacaksınız?" sorularına ise, "Balayını Allah'ın izniyle Amerika'yı düşünüyoruz" dedi.

Back
X