Ecopirinnnnn???

Yeserenhayallerr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
306
333
23
33
Kızlar 2 kimyasal düşüğüm var doktor kimyasallarda altta bir sebep aranmiyor dedi ama hamile kalmayı kolaylaştırır diye ecoprin ve folik asit kullanmamı söyle di ecoprin kullanarak gebe kalan varmi dusukten sonra...

Kimyasal gebeliklerden sonra genelde ekoprin gibi kan sulandırıcı kullanımı ile pıhtılaşmayı önlemeyi amaçlıyorlar. Ayrıca gebe kaldıktan sonra plesanta oluşumunu hızlandırmış oluyor. Ben de kullanıyorum ama dr tavsiyesi ile. Dr una güvenmelisin

2 düşük sonrası bir test yapıyorlar pıhtılaşma var mı diye. Hem eşinden hem senden kan alıp Ankaraya gönderilen bir test. Benim 2 arkadaşımda çıktı. düşük yapınca dr ları bu testi istedi. Doğum zamanına kadar oksapar kan sulandırıcı iğne vurdular. Ben de yaptırdım aklımda kalmadı. Devlet yapıyor testi. Dr onayı lazım.

2 düşük sonrası bir test yapıyorlar pıhtılaşma var mı diye. Hem eşinden hem senden kan alıp Ankaraya gönderilen bir test. Benim 2 arkadaşımda çıktı. düşük yapınca dr ları bu testi istedi. Doğum zamanına kadar oksapar kan sulandırıcı iğne vurdular. Ben de yaptırdım aklımda kalmadı. Devlet yapıyor testi. Dr onayı lazım.
Benimkiler kimyasal gebelik olduğu için o testleri yapmıyorlarmış canım biz keseyi bile görmeden beta düşüşe geçiyor bu yüzden test yapmadılar hamile kalmaya da yardımcı olur dedi bilmiyorum artık gebe kalmak isteyenlere folik asit ve aspirin öneriyorum kan sulandırıcı olduğu için düşükleri önlüyor dedi doktorum inşallah tekrar gebe kalırım ve düşükle sonuçlanmaz umarim🤲

Back
X