Eczane ne de Satılıyor mu?

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kızlar..

eczane nelerde akupunktur iğneleri satılıyor mu? Kendim takmak istiyorum o Yüzden soruyorum kızlar..

almanyada otururkende aliştim kulagima takmıştım nerdeyse hic boş yer bırakmamıştım kulagımda ve işe yaramıştı o yüzden sormştum bu soruyu

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum bende siz takamazsınız diye biliyorum uzmanların takması gerek.

psikolojiktir
sızın dogru takabıldıgınızı dusunmuyorum ogluma hamıle kalmadan once 3 ay akupunktur ve noral terapi gormustum oyle sak dıye yapılacak seyler degıl

sizin takmanız mümkün değil. en azından doğru takmanız. iç organlara vs ulaşan pek çok sinir ucu bulunuyor kulakta bu yüzden rastgele tüm kulağa akupunktur iğnesi batırmak çok da sağlıklı değil.
pek çok doktor kulakları küpe için deldirmenin bile (1 den fazla) sakıncalı olduğunu söylüyor.
muhakkak olmalı diyorsanız uzman baksın bence.

bilmiorumki ben almanyadayken burdan almistim:

Akupunkturnadeln ASP CLASSIC 80 Ohr-Dauernadeln inkl. Pflaster | eBay

bunun arkasina basitiodun tak die giriodu..

birde burdan bakıordum yanik olan yerlere tesadüf takiodum yanlara:

kulak-refleksoloji-haritasi1.jpg

bazen işe yariodu bazen olmuyodu gene deniodum iştahimi kesiodu birden..

Ben izmirde Doktor Alpaslan Bilen e gitmistim alsancakda cok iyi bi doktordu akupunkturla mükemmel zayiflatti beni tabikide diyette uyguladi ama almanyaya gittigimde orda devam ettim o doktorum ayni degildi bi ton para harcadim sadece sona kendim alip denemistim ve cok ise yaramisti.. ne bileyim :S

Back
X