- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
Geçen cuma seberoik dermatitim için doktora gitmiştim 6 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum doktorumda 1 keteral şampuan 1 kestine hap ve 2 tane dermovate losyon verdi 1.si bitince 10 gün ara ver 2.ye basla dedi neyse cumartesi günü nöbetçi eczaneye gittim bana 1 tane losyon verdi ben o zaman anlamadım 2 kutu verdiğini bugün losyon bitti ben farkına vardım eczaneye gittim okul çıkışında ve bana 2.yi devletin karşılamadığını söyledi(32tl ödedim hepsine) bu arada emekli sandığına bağlıyım bende neden 1.yi karşıladı ama dedim bana ilk kezmi aldın dedi bende evet dedim karşılamaz dedi fiyatı 10 tl alabilirsiniz dedi bende hayır param yok dedim neyse başka eczaneye sordum onlarda nasıl karşılamaz karşılarlar dedi bende fiyatı ne kadar dedim 5.5 tl dediler neyse benim için rahat etmedi şimdi suçlamiyim boş yere başka bi eczaneyede sorayım dedim orda da aynı cevabı aldım hatta 3 taneyi bile karşılar gidin şikayet edin dediler şimdi ben ne yapim lütfen yardımcı olun sürekli gittiğim bi eczane değildi keşke gitmeseydim nasıl bir yol izleyeceğim şimdi ben