Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

Merhaba, aşırı tepki vermissiniz.Bu da hamilelik doneminde olmanin hassasiyetinden kaynaklanıyor sanırım..Böylesi durumlarda tabiki herkes farklı tepkiler verir...Kendinizi boşuna stresé sokmussunuz..Sağlık günler dilerim..

Kendinizi rezil edip, çok da gülünç duruma düşürmüşsünüz. Aklımda canlandırınca gülesim geldi. Bu erkekleriniz bu yüzden Türk kadınlarına kezban deyip gülüyor işte. Koca kavgası, erkek kavgası vs. :) O eczanedeki herkesin akşam yemeğine meze olduğunuza emin olabilirsiniz. Anlatıp anlatıp gülmüşlerdir size. Ama önemli olan kocayı kaptırmamak tabii. Tebrikler, kocayı çalmak isteyen yeni yetme genç kızdan kocayı kurtarmışsınız. Bravo. Aynen devam.

Peki o bayan napmış !? İyi mi yapmş.hadş ben saçmaladm ya o !!
sakin olun, tehlikeli bir hamilelik geçiriyormuşsunuz, bebeğinize de sizede yazık.ben sizi anlıyorum benim başımada geldi böyle bir durum daha önce.yaşamayanlar sanki abartılıyormuş sanıyor muhtemelen takılmayın.ben hiçbir şey diyememiştim ve hatta sürekli gittiğim bir alışveriş merkezi olduğu için banada yalnız gitsem bile tacize varacak hareketlerde bulunmuştu bunu yapan bayan.ben kendi kendime üzüldüğümle kalmıştım.hamile hamile içinize atmadığınız iyi olmuş belkide.

14.sayfaya kadar okuyabildim.olayla ilgili yorum tapmaktan ziyade merak ettiğim bir nokta var:

Belki görevli kız eşinizi bekar zannetmiştir,sizi fark etmemiş olabilir kalabalıktan.

bu ihtimali mutlaka birisi yazmıştır,cevap verildi mi?

Back
X