Eczanedeki beta hcg testi güvenilir midir

Reglimi beklediğim gün ikinci silik çizgiyi görmüştüm. 7 gun geciktiyseniz ve hamileyseniz mutlaka çıkar testte

Mide bulantisi ozellikle sabah ve gece , vucut isisinda yukselme(bunu ben farketmiyorum eşim farkediyor) sürekli bir üsüme , basagrisi ama ozellikle ne yesem gegirme ki normalde gegiren bi insan degilim istahimin basini alip gitmesini hic saymiyorum bile bu belirtiler hamilelikte olur mu acaba
Eger bunu bir belirti olarak goruyorsan coktan yaptigin testte cikmaliydi. Garanti oldun kan ver

Pozitif çıkarsa kesinlikle doğrudur ama negatif çıkması bebek olmadığı anlamına gelmiyor test bazen göremiyor. Çift çizgi gorduyseniz hamilesinizdir.
Katılmıyorum 2 test yapıp ikisindede çift çizgiyi görüp hamile olmadığımı öğrenmişliğim oldu. Testler bazen bozuk çıkabiliyor ve malesef bana denk geldi 2 taneside..

Korunmuyorum zaten sıkıntı bu ama aklimda bebek de yok adet gecikmeme bile strestendir dedim acikcasi ama eczanedeki test aklima takildi o yuzden
Korunmuyosunuz ama çocuk istemiyosunuz, olursa aldıracak kadar. Önlemini alsanız nasıl olur? Doğmamış bi cana kıymak yerine korun arkadaşım keyfinden biraz feragat edip. Hem karnım doysun hem pastam dursun oh valla. İnşallah hamile değilsinizdir yoksa keyfinize düşkünlüğünüzü doğmamış bi can ödeyecek anlaşılan.

Back
X