Edilen ahlar yerini bulur mu gerçekten?

gam-zede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
154
138
103
33
Arkadaşlar kötü bi ayrılık süreci geçirdim. İyi ayrıldık ama ben bilerek kötü olmak istemedim.Ki azıcıkta olsa vicdanı varsa rahatlamasın diye.
Bana en son kendisi de, başıma ne gelirse bilicem ki senin hakkındır, çıkacak benden dedi.Helallik diledi, konuyu geçiştirdim vermedim. Ama bir aya kadar evlenecek. Ben içimde hala tam olarak kurtulabilmiş değilim, onun başkasıyla mutlu olacak olması canımı yakıyor. Ah etsem edemiyorum da, ama atamıyorum içimden bu durumu. Mutlu olmasın istiyorum, yansın kavrulsun istiyorum, unutmasın istiyorum. Bunlar olur mu peki?

Gönül ilişkilerinde ah tutmasına filan inanmam. Dünyada ayrılan milyonlarca insandan birisiniz. Adam niye yansın kavrulsun Allah aşkına... Herkes bulunduğu yerde mutlu olsun işte. Adam evleniyormuş. Siz de kendi hayatınıza bakmalısınız artık.

Olmayabilir. Ah alıp miss gibi yaşayan çok insan gördü bu gözler. Kendinizi tamir etmeye çalışın o şahıstan bağımsız olarak

Gönül ilişkilerinde ah tutmasına filan inanmam. Dünyada ayrılan milyonlarca insandan birisiniz. Adam niye yansın kavrulsun Allah aşkına... Herkes bulunduğu yerde mutlu olsun işte. Adam evleniyormuş. Siz de kendi hayatınıza bakmalısınız artık.
nişanından bigün öncesine kadar konuşuyoduk.(benim haberim yoktu) nişanı söylemesine rağmen hala görüşmek istedi.hala iletişim kurma derdinde. bu yüzden o masum değil.masum olmadığı için yansın kavrulsun diyorum

nişanından bigün öncesine kadar konuşuyoduk.(benim haberim yoktu) nişanı söylemesine rağmen hala görüşmek istedi.hala iletişim kurma derdinde. bu yüzden o masum değil.masum olmadığı için yansın kavrulsun diyorum

Ah edip kendine yük mü edeceksin .Allaha havale et gerisini düşünme . Canın yansa da şimdi emin ol geçecek . Şu dünyada geçmeyen şey yok .

Belki de senin için hayırlısı budur . İyi ki de olmamış diyeceksin bir gun . .

Ah edip kendine yük mü edeceksin .Allaha havale et gerisini düşünme . Canın yansa da şimdi emin ol geçecek . Şu dünyada geçmeyen şey yok .

Belki de senin için hayırlısı budur . İyi ki de olmamış diyeceksin bir gun . .
Biliyorum haklısınız da. İnanın böyle bi delilik yapıp mesaj atmamak için, ona sitem etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Biliyorum haklısınız da. İnanın böyle bi delilik yapıp mesaj atmamak için, ona sitem etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Uzaklasabilirsen bi süre ortamını değiştir tatil yap kafanı dağıtmaya çalış.

Böyle imkanın yoksa yakın arkadaşlarından destek al gez toz yalnız kalma .

Canım benim Allah korusun ki nişanlandığı kişi sen olup da mesaj attığı kişi bir başkası olabilirdi. Zararın neresinden dönersen kardır. Ah edeceğine şükret ikiyüzlü bir sapiktan kurtuldugun için.

Uzaklasabilirsen bi süre ortamını değiştir tatil yap kafanı dağıtmaya çalış.

Böyle imkanın yoksa yakın arkadaşlarından destek al gez toz yalnız kalma .
teşekkür ederim ikisi de ne yazık ki pek mümkün değil ama desteğiniz için sağ olun

Canım benim Allah korusun ki nişanlandığı kişi sen olup da mesaj attığı kişi bir başkası olabilirdi. Zararın neresinden dönersen kardır. Ah edeceğine şükret ikiyüzlü bir sapiktan kurtuldugun için.
ben de hep böyle düşündüm inanın. sadece bunları hiç yaşamamış olmayı tercih ederdim ağrıma gidiyor.

ben de hep böyle düşündüm inanın. sadece bunları hiç yaşamamış olmayı tercih ederdim ağrıma gidiyor.
Çok haklısın ama hayat böyle işte bazen kötü şeyler yaşayabiliyoruz. Herşey insanlar için unutma. Acısı da tatlısı da inişi de çıkışı da. Elbet yeni bir kapı açılır, elbet kapanır yaraların.

Çok haklısın ama hayat böyle işte bazen kötü şeyler yaşayabiliyoruz. Herşey insanlar için unutma. Acısı da tatlısı da inişi de çıkışı da. Elbet yeni bir kapı açılır, elbet kapanır yaraların.
inşallah çok teşekkür ederim

Back
X