EDİRNE 'de fal bakan

kıyıga gıt her taraf falcı beyaa:)) gecen haftalarda ordaydık selımıyenın kapısının onunde esmer vatandaslarımız bakıyordu ordakılerden bırının kulagına cınlatın onlar sıze yol gosterır amaben edırnede okudugum zaman boyunca bırkac kez kandım genclık merakıyla sız cokta kanıp paranızı kaptırmayın derım bunlar eglencelık ısler sonucta:)

kıyıga gıt her taraf falcı beyaa:)) gecen haftalarda ordaydık selımıyenın kapısının onunde esmer vatandaslarımız bakıyordu ordakılerden bırının kulagına cınlatın onlar sıze yol gosterır amaben edırnede okudugum zaman boyunca bırkac kez kandım genclık merakıyla sız cokta kanıp paranızı kaptırmayın derım bunlar eglencelık ısler sonucta:)

yok ben öyle demedim ciddi manada bu işi yapan bilen vs.birileri varmı.Yoksa orda herkes falcı mı :))

Faldan anlamam ama gökhan hoca var telefonda önce yıldıznameye bakıyor ve seni sana anlatıyor adam uçmuş:) benim bildiğim kadarıyla gideni 15 günde getiriyor işlerle ilgili rızık açıyor cocuğu olmayanlara sübyan yapıyor ve her yaptığı tutuyor kuantumlu muska diye geciyormuş onun yaptıkları cok ilginç bende numarası var paylaşıyorum inşallah kızmaz 0 507 057 55 60 umarım yardımcı olur

Back
X