Edirne hamişleri

bende geldim ama buraya pek takılan yok galiba topik pek bi sessiz

aslında burda hamiş paylaşımları yapsak ne güzel olur..
mesela bebiş araçlarını nereden kaça aldığımızı paylaşabiliriz.. hem birbirimize yol göstermiş olabiliriz..

evet aldıklarımızı nerden kaça aldık paylaşsak çok iyi olurdu ama senle benden başka gelenyok sanırım.ben istanbul haşim işçan alt geçitinden aldım kraft taşıma koltuğuylabirlikte 400 tlydi saırım unuttum baya oldu alalı .şimdi misafir geldiğinde giydirebileceğim şık tulumlar arıyorum sen hiç aldınmı nerden ne kadara

ben daha hiç bişiy almadım..
bi ara çok stres yapıyodum. alışverişe hemen başlayım yoksa yetişmek diye ama geçen haftalarda bi düşük tehlikesi yaşadım.. şimdi diyom 7. ay gireyim öyle alırım

aldıklarım basit şeyler kipadaki LWK den zıbın felan aldım okadar..

aslında istanbuldan almak daha karlıymış. herkes öyle diyo..

geçmiş olsun canım.evet ben istanbuldan havuzlu handan aldım hastane çıkışlarını falan çok uygundu,imkanın varsa git derim bebek arabasından biberona kadar herşey var orda.başkabi yere gitmene gerek kalmaz.ben baya yüklü şey alınca fazla şey bakmadım ama bakmak gerekiyormuş .çok oldu diğerlerini sonra edirneden bakarım demiştim ama hepsini almak lazımmış ordan 10 liraya aldığım şeyin aynısı edirnede 20 lira falan.baya fark ediyor.benim herşeyim tamam bimisafir geldiğinde giydirecek tulum istiyorum.onuda bulamıyorum çok pahalılar beğendiklerim 35 40 tl diyolar istanbuldakilerden sonra çok geliyo ama mecburen alıcam sanırım :)

saraçlar caddesinde de uygun bebiş eşyaları satan dükkan var diyorlar ama benmi göremedim yaaa..
tekrar ordan geçerken bi bakiiim..
edirnede bana tavsiye debileceğin biyer varmı..

saraçlarda büyük bi yer var 2 katlı.ciğercilerin ordaki meydanda .pek güzel şeyler yoktu ben bikere gittim ama yinede bi bak istersen. birde postanenin arkasında yavuz bebeye bakabilirsin.

bebek şekeri kapı süsü felan aldınmı sen..
çok hevesim var.. kafama göre bulurum inşlh..

tamam canım bakıcam orayada..

aa yazdıklarımız burdada uçmuş.. oysa sana kolay doğumlar dilemiştim
neyse tekrar yazayım

geri sayım yaklaşmış. eğer görüşemezsek, Allah sana kolay doğumlar nasip etsin.. sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin mevlam.. :Saruboceq:

çok sağol canım amiiinn..
bişey sorcam sen hangi dra gidiyodun.. ben ekolden ümmühan hanıma gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…