Edremitte doğum için tavsiye edebileceğiniz hastane???

HAGB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
8
0
36
Ankara
Doğumunu Edremitte yapacak arkadaşlar tavsiye edebilceğiniz en iyi hastane ya da doktor hangisi?Örneğin özel edremit körfez hastanesi bu konuda nasıl?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Doğumunu Edremitte yapacak arkadaşlar tavsiye edebilceğiniz en iyi hastane ya da doktor hangisi?Örneğin özel edremit körfez hastanesi bu konuda nasıl?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Özel edremit körfez hastanesi Ergün Toprak..Ben ve arkadaşlarım çok memnunuz

ben kontrollerım için özel körfez hastanesi mükremin beye gidiyorum onu tavsıye ederım . bizim bebişimiz tüp bebek ve doktorumuzdan gayet memnunuz. bend eo doktoru bılmıyordum . ben öğretmenım bır velımın tavsıyesı uzerıne gıttım. bır kere gıdın begenmessenız gıtmeyın dedı ve gercekten haklıydı bız begendık doktorumuzu ona gıdın hem konusmaları olsun sız sormadan sıze bılgı vermesı sızı rahatlatıyor zaten.

ben kontrollerım için özel körfez hastanesi mükremin beye gidiyorum onu tavsıye ederım . bizim bebişimiz tüp bebek ve doktorumuzdan gayet memnunuz. bend eo doktoru bılmıyordum . ben öğretmenım bır velımın tavsıyesı uzerıne gıttım. bır kere gıdın begenmessenız gıtmeyın dedı ve gercekten haklıydı bız begendık doktorumuzu ona gıdın hem konusmaları olsun sız sormadan sıze bılgı vermesı sızı rahatlatıyor zaten.

bebeğiniz kaç aylık?benim de tüp bebek kontrollere izmire gidiyorum doğum için neresi olsun diye kararsızım ama edremit benim için de iyi olur..

bebegimiz 5,5 aylık kontrole mükreminbeye gidiyoruz dogumu bursada yapmayı düşünüyorum ailem orda ve yeni dogan ünitesi olan biyer olsun malum bizim bebişler biraz fazla kıymetli.

arkadaslar dogumunu yapan varmı ozel korfezde bana pek onermedıler aklım cok karısık yardımcı olursanız sevınırım

Back
X